Přejít na výpis diskuzí

Kelly Clarkson

OSOBNOST 31.12.2006 
371 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlasujte

Jo a baych nezapomněl...Pro kelly teď můžete hlasovat na stránkách www.kisspublikum.cz v sekci TOP 30....A taky pro ni můžete hlasovat na stránkách Očka http://ocko.idnes.cz/hitparada.asp můžete hlasovat pro její videoklip Behind These Hazel Eyes....A taky na stránkách pořadu T-music hlasujte pro Since U Been Gone http://www.t-music.cz/ ...Tak hlasujte:)
  • Jednoznačně Kelly

Avril má taky pěkné písničky,ale nikdy je nezazpívá naživo.Zpívá falešně a jde poznat že na Cd má zremixovaný hlas...Zato Kelly vám zazpívá jakoukoliv její písničku naživo,a zní to ještě líp než na albu....Prostě kelly je nej.....
  • Myslim si, že porovnávat Kelly s Avril ani nejde, obě jsou přece úplně jiný, ale radši než Avril mam Kelly a vy????
  • Kelly je NEJ !!!!!

Kdo chce porovnavat Kelly s Avril je prastenej... Kelly je o HODNE lepsi, ma lepsi klipy a i kdyz ma podobnou hudbu jako Avril, jeji pisnicky se daji poslouchat dokola zato Avril se da za chvilicku preposlouchat !!! KELLY JE NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Příapěvek od Maggiona

Kelly je vážně cool holčička, dostala mě její píseň Since you have been gone.
  • Kelly

Kelly je prostě nej. Co k tomu dodat???
  • prosím!!!!!

ahojte kdo má cd kelly clarkson tak se prosím určitě ozvěte na můj mail!!!!Díky pavla:)
  • Breakaway

V roku 2005 vydala Kelly v poradí už druhý album, ktorý dostal názov BREAKAWAY. Pilotný singel má názov SINCE U BEEN GONE. Album je v rokovejšom štýle a pripomína hudbu Avril Lavigne. Práve fanúšikovia Avril si určite prídu na svoje.
  • Vše nejlepší

14.9. oslavila Kelly 3.výročí vítězství v soutěži American Idol.....Takže jí přejeme vše nej. a ať se jí daří nadále.....
  • Kelly

Kelly je moje nejoblibenejsi zpevacka.ma nadhernej hlas,hezky zpiva.jestli tady bude jeji koncert,tak tam chci.doporucuju!
  • Nový videoklip

Dobrá zpráva...Kellynka dnes oficiálně vydala svůj nový videoklip Because of you.....Je strašně pěkný,ale pochopil jsem ho až na potřetí...Tak doufám že bude aspoň tak úspěšný jako klipy Behind this Hazel Eyes nebo Since U been gone....Hodně štěstíčka....:)
  • Kelly je ta nej. zpěvačka co znam:))jeji mizika se mi moconko libíííííííííí
  • pochvala

Kelly Clarkson je fakt super a moje oblíbená zpěvačka mám její CD:"THANKFUL" a BREAKWAY* jsou fakt super móóóóc dobrá Kelly je prostě nej,nej,nej,....
  • http://willyoung.profitux.cz

Hojík lidičky :) Přijde mi naprosto divný hádat se jestli je lepší Will nebo Kelly :) Každej dělá jinou muziku a to se srovnávat vážně nedá ... Zatímco Kelly dělá popík tak trošku do rocku nebo nefím jak to popsat, tak Will má směsku popu, swingu, soulu, jazzu, někdy i funku a mnoho dalšího. Copak jste někde viděli třeba srovnání Karla Gotta a Eminema ? Hih to už jsem trošku přehnala :) Ale jsem názoru, že každýmu se líbí něco, tak nemá smysl na to ostatní plivat. Třeba já úplně mega miluju Willa Younga, ale proti Kelly nic nemám. Pokud kámoší s Willem tak to nemůže bejt špatnej člověk :) Jen bych chtěla něco dodat k tomu, jak se tu hádáte kdo je "slavnější a úspěšnější". Věřím že slaví Kelly v Americe obrovský úspěchy, ale jestlipak se může chlubit titulem nejúspěšnější americké zpěvačky ? Aaaaa jestli byl její singl nejprodávanější v americké historii ? Nechci rýpat, jen k té popularitě v ČR... Ani jedna superstar tu není extra slavná, každej sice zná jejich jména, ale málokdo od nich zná písničky. Snad kromě Light My Fire a Since You've been gone, který se tu trochu hrály. Takže tady si fakt nic vyčítat nemusíme :) A ještě malá poznámka k World Idolu - je pravda že vystoupení ve WI se Willovi vážně moc nepovedlo, všichni jeho fanoušci z něj byli zklamaní, protože Will jinak nemá nikdy sebemenší intonační potíže. Ale na druhou stranu byl Will rád že nevyhrál :) Popravdě se mu nedivím, nosit celej život nálepku Pop Idolu, navíc když mu typickej pop nic neříká ... :-/ Aaaa nakonec, pro zájemce, vytvořila jsem stránky o Willovi, tak můžete kouknout na http://willyoung.profitux.cz ;)
  • Další nominace

Tak kellynka je opět nominovaná na prastižní ceny...tentokrát jsou to Latinské ceny MTV...Snad se jí podaří zase nějakou tu cenu uchytit...Moc fandíme....
  • Kelly is master

Kelly má nádhernej hlas,doufám že vydá hafo moc cédéček,určitě se budou prodávat,jen do toho kellysku!!!!!!!!!!!!!§
  • Kelly je super zpěvačka...zatím na VMA vyhrála dvě ceny...uvidíme co dál!!!Koukejte na MTV!!!:D
  • Gratujujůůůůů

Ani se nedivim.že vyhrála gdo jinej by měl taky vyhrát...kelly má fak supr klip...moc se mi líbí..jen tag dál kelly:)
  • Velká gratulace

Gratulujeme!!!!!!Kelly včera večer vyhrála 2 ceny na MTV Video Awards za nejlepší ženský videoklip a za nejlepší popový videoklip...Obě ocenění za vodeoklip Since you been gone....Gratulujeme.....
  • Tak to fakt nevím...Ale rád bych to věděl...Jestli to nějak zjistíš tak dej určitě vědět:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit