Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sára: Myslim, že se to tu řešilo, dost dlohou, abys pochopila že se to píše Renesmee!!! Ale jak chceš...podle Tebe se to píše jinak, mě je to celkem jedno. :) Možná si příště můžeš přečíst více komentářu. Jináč v poho :D je to jen detail. :) *2* *4* *3* *4* *4*
  • bells nepíše se renesmee!!!! ale Reneesme *4* *4* *4* *4*
    • ne nepíše .. normálně .. Renesme takže klídek ;)
      • Trubka:píše se to Renesmee!! :-)
  • joo já vim vždycky mám pravdu =D =D
  • Já vim jak to vzniklo ale píše se to tak podívej se na jejich stránky tak nedělej chytrou ale jako jinak v pohodě :D se hnedka nemusíte vztekat když mám pavdu *15*
  • Reneesme - složení jmen Rene (maminka Belly) Esme (adoptivní maminka Edwarda) RenEEsme. Vážně - jen takový faktický detail ;)
    • Určitě je to logický a možná i anglicky dobře,když skládala ty jména ale fakt se to v Twilight píše Renesmee. Koukni se na titulky první části Rozbřesku!
      • Ty vo.e fakt *1* Ted sem za kra.ku *1* No co stane se. *1* Sorry
        • To máš v pohodě, to se stane *15*
  • Renesmee: Dobře ty! :D Jo píše se to tak! :) *1*
  • Nechcu vám nic říkat ale píše se to Renesmee :D prvně s něco rozmyslite než něco napíšete :D ale to je jenom detail :D a joo je pěkná ale co už :D
  • Je to Reneesmé. Když už něco píšete,zjistěte si zda to máte správně!
    Kristen je moc hezká slečna. Vyzařuje z ní kouzlo ženskosti i když má na sobě vytahané tričko.
    No a k jejich vztahu - to,co udělala naprosto odsuzuji! Ale ... vedle Roberta si neumím představit někoho jiného než Kristen. Ty dva k sobě prostě patří! *3*
  • V nové časti Rozbřesk :DD byla strašně krásná :-** moc jí ty červené oči slušely :D :D :D A Renesmme byla moc pěkná holčička taková hmm zajimaváá něco vní prostě jé :))* taková úplně jiná výraz jako dospěla osoba ale je dítě no prostě zajimavá :D :D :D
  • Ona je vážně moc hezká....a talentovaná. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit