-
kris
Uz dlouho je to pro me dobra herecka.Dostala me ale až ted,kdy sem ji videla ve fimlu Twilight-Stmívání.Fakt doporucuju!! -
No.1
Kristen je už nějakou tu řádku let mojí absolutně nejoblíbenější celebritou, neunikl mi žádný její film a zcela určitě ani neuknikne. Je prostě úžasná, neskutečně sexy, chytrá .. co víc si přát? *16* -
-
Re: No.1
jujky ejky a víš já bych chtěla vědět v kolikati filmech asik tak hrála našla jsem enom ukryt, chyťte tu holku, STMÍVÁNÍ :-D a ete speak... a to je vše a tak plsky pošli mi další nazvy v jakýcch filmech ete hrala moooc kukuju....!!! -
-
Re: Re: No.1
skus Prokletí domu slunečnic hraje tam jednu z hlavních rolí
-
-
-
;)
kristen je strašně sympatická a navíc velmi dobrá herečka, jedna z mých nejoblíbenejších. a jak by se řeklo anglicky, "grounded". podle mě má vyšlápnuto hodně vysoko a její dosavadní ilmy to jen dokazují. film speak jsem viděla. velmi dobrý.
http://kristen-stewart.b log.cz -
Kris
Kris je v poslední době moje nej herečka *3* je fakt good -
Speak (2004)
Zdravim. Videli jste film Speak? Je vybornej a Kristen v něm jestě lepší. Doporučuji. Pokud to bez titulku nezvladnete tak si pockejte, delam na nich. -
-
Re: Speak (2004)
Hmm? A kde sehnat film?...xD -
Re: Speak (2004)
kdy je budes mit hotovy ??? *3*
-
-
Kristen-wallpapers
Kristen je fajn,ale nějak nemohu sehnat žádné obrázky na tapety nebon spořič-většinou jsou příliš malé.Nemůže někdo poradit?Dík -
-
Re: Kristen-wallpapers
namá někdo odkaz na ten film SPEAK s KRISTEN....? -
mno spis na stmivani tam jici je vic *3* -
mno bez na roberta pattinsona(edwarda) :) je tam spoustu tapet
-