Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://tinyurl.com/kn8f7rm Cutlass s cz titulkama.
  • jsem vase faninka od te dobi co daval twilight saga sem se do toho filmu zamilovala mam od vas vsechni fotki a nejvic zboznuji kristen stewart je to nejlepsi herecka ale nejlepsi dil twilight sagi je 4 cast
  • ahoj kristen je super , taky bych chtěla hrát ve filmu twilight saga nevíte jak na to ? poraďte PROSÍM *15* *13*
    • Podle mne je tento proces zbytečně složitý.
      Ta holčička co tam hraje je američanka tak proto.
      Musela by jsi jít na konkurz v USA.
      Také bych chtěla hrát v Twilightu , ale už stejně skončil.
      Ta holka co tam s nima hraje se fakt má.
  • Myslím, že Kristen bude slušet všechno! I to, co má teď na hlavě. :-) Je můj vzor a vždy bude! Moc se mi líbí její styl, ... Ale souhlasím, že v dlouhých vlasech ji to slušelo víc. :-):-):-)
  • Je prostě skvělá! :) Přirozená krása, která nevyplave jen pod tunou make-upu ;) Navíc i naprosto skvostně hraje a nepřehrává ani sebevíc vypjaté scénky :) Podívejte se na trailer ke Campu X-Ray :O Nepochybuju o tom, že ten film bude bomba a jinak.. souhlasím s názory těch, kteří tvrdí, že urážet Kristen je ubohé :)
  • Ahojky mam otezku proc se vsechny celebrity strihaji na kratko.a taky vsem tem ktere se ostrihaly vice slusely ty dlouhe vlasy a temhle to podle mne fakt neslusi kristn byla driv hezci tohle je ulet.sorry z pisu bez carek a hacku fakt sorry. ♡ ;-);-);-);-)
  • Kristen si moje oblíbená herečka ale ty vlasy co jsi měla ty dlouhé hnědé ty ti moc slušely tyhle ti moc nesluší :D Jinak si moc moc dobrá herečka .... :D
  • Kristen je fakt božííí
  • Ve filmu The Runaways byla úplně úžasná! Vykašlete se už na Twilight -_- tam jsem ji taky moc nemusela.
  • Já jí mám moc ráda a její filmy a způsob hraní mě baví. A ano, je pravda, že působí jako drsňačka, ale já mám takovou Kristen ráda, protože se tím liší od svých showbiznisových vrstevnic a je sama sebou. Když jsem viděla film Sněhurka a lovec, tak na mě působila velmi jemně a zahrála to moc hezky. Všechny své filmy zahrála vždycky hezky. :) A co se týče její nevěry. Jsem velká fanynka Roberta Pattinsona a dostává mě, když Kristen fanynky napíšou na její obranu, že Robert taky není svatej. V životě by jí nic takového neudělal. Na to ho pozoruju a zajímám se o něj až moc dlouho, abych o tom mohla pochybovat. Nicméně, Kristen to za vinu nedávám. Chybí mi 'Robsten', ale holt už to tak je a vy se tu přestaňte navážet do naší oblíbené herečky! Stejně vycházíte je z bulváru, ale jejich skutečný názor v rozhovorech si nepřeložíte a nebo jste líní to číst. Ověřte si nejdřív zdroje, než se tu začnete takhle primitivním způsobem navážet do osoby, která toho už dokázala celkem dost. Mějte svůj názor, ale nepište ho sem. Sami jste drsné, až je to trapné. ;)
    • Ty budeš spisovatelka :DDDD Ale ne vystihla jsi to fakt super a máš úplnou pravdu. Mimochodem jsem taky velká fanynka pattyho naprosto tě chápu :P :DDDDDD
    • No..přečetla jsem si tvůj příspěvek a celkem s ním souhlasím...až na jednu z posledních vět. Neslouží komentáře, právě proto aby člověk vyjádřil svůj názor? Od čeho tu potom jsou?!
      • Jo, to máš pravdu. Ale pár jedinců se tu vyjadřuje prostě hrozným způsobem. Kdyby normálně napsali: Nemáme tu herečku rádi. To ale napíše málokdo. Sama si pročti pár stránek. Je to nechutný a primitivní, sorry! :D
    • Byla bych líná něco tak dlouhýho napsat ale je to pravda *15*
      • Já jsem taky byla líná to psát, ale na druhou stranu, Kristen (a vlastně i Robert) mi za to opravdu stojí! *4*
    • Naprosto souhlasím :-) Uplně jsi to vystihla. :-)
      • Děkuju:))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší