Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj já jsem taky fanynka a taky se mi moc líbí twilight viděla jsem všechny díly i 4 druhou část je fakt dobrá nemůžu uvěřit že to byl nejhorší film roku 2012 moc se mi líbí Kristen a Robert mám hodně fotek a plakátů a můžu se zeptat jestli jsou spolu na osobnostech je že spolu furt chodí je to moc pěkný pár a byla by škoda kdyby spolu nebyli mám je ráda *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1*
  • myslím si že jsi hezká a moc tě obdivuju jsem tvoje největší fanynka.
    moc se mi líbí twilight saga 4 druhá část i když jsem to neviděla ale viděla jsem ukázky na youtube. *14* *3* *4*
  • akoze tam dáva vsetky informácie kristen alebo .... niekdo kto je je fanusikom??
  • Ona je skor najlepsia herecka .... nie najhorsia .. debilkovia .... a twilight vsetky casti su uplne super ... a ked sa vám nepáči tak si vyserte oči ... !!! Kristen je najkrajsia a najlepsia herecka ... !!! a Twilight ... je najlepší film na svete !! uplne vsetky casti su najlepsie ..... tak sa kludnite ... !!! a Kristen je moja najoblubenejsia herecka ..... a je proste najlepsia a najkrajsia ... proste AMAZING !!!! a vyserte si oci ak sa vam ona .. alebo twilight nepácia ... mne sa pácia vsetky casti twilightu .... a aj ona je uzastna !!
  • ne už nejsou spolu. ona ho podvedla se ženatým a ještě kevšemu je ten chlap hn usný. dlouho potom mu furt prosila o odpuštění Rob jí potom odpustil chvíli spolu chodily aje nakonec se zase rozešli! dívím se mu že jí odpusti on byl chudák uplně stoho neštastný když zjistil že ho podvádí *13* *13* *13* *13* *13*
  • kristen miluju je super a je krasna *4* *4* *4*
  • Jono..Ta předchozí byla hezčí :-)
  • AngieAngel
    Taky se mi zdá, že ji někdo mění jako ponožky *7* *9*
  • Sam604
    Kdo sakra furt mění tu profilovou fotku?? Už to začíná být trapné! *10*
  • mužu se zeptat jestli je Robert Pattinson s Kristen Stewart mě se moc líbí a jsou moc pěkný pár i v twilight saga mam hodně fotek tak mi prosím napište *14*
  • kudrnc
    Kristen je skvělá a jestli ji máte rádi dej te sem http://www.facebook.com/twilightsaga32 LIKE je to skvělá stránka a hodně se Kristen věnuje.!! :-) *14*
  • Alex.Hykaru
    Heská Kristyn *4* skvěle hraje *4*
  • Velice povedená profilovka, moc jí to tam sluší. *4*
  • http://www.facebook.com/Twilight.novinky dejte lajk...Je to super stránka :D :D :D
  • Třemi jazyky kromě češtiny, hádám, protože tolik hnusných hrubek by neudělalo ani malé dítě :)
  • http://tinyurl.com/a2ahf7e
  • 100% souhlas *2*
  • Nejlepší a nejhezčí herečka co znám:-)
  • Kristen je narozena ve stejný den jako já také 9.4. to je supr :D *14* *14* *14*
  • Souhlasím s tebou. Kdo ví, co se bude dít třeba za půl roku. Ale oni jsou pro sebe prostě .. jak dva kousky skládanky.. Snad se zase sejdou!
    Nic jiného než doufat nezbývá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit