-
kristen stewart je nej u hdgcxbdbc *12* *7* *3* *2* *15*
-
Jak vidíš tak to nejde.
-
Robsten se prý rozešli! Ne! Vždyt oni jsou pro sebe stvořeni!! To takhle nemělo skončit,měli být spolu navždy :-(((
-
Neříkám že se má nosit jako princezna ale co sem koukala na ty fotky z premier tak mi nikdy nepřišla hezky oblečená a načesaná....Na muj vkus je její styl děsnej a myslím že by se měla oblékat jinak ale to můj názor..a jestli se to někomu líbí tak je to plus pro Kristen.
-
dancer: Kdo se tě prosí o reakci blbečku.....já nějak neurážím jen říkám svůj názor od toho taky tyhle stránky jsou....jestli to nechápeš tak vypadni ty retarde. Já sem řekla že je hezká ale že se mi nelíbí její styl...boože proč se rodí takový paka.
XXX-No jo to vážně věc názoru. -
A mně se na ní právě líbí ten její styl. Ona to umí nosit, je svá.... Je to názor od názoru.
Ale nemyslím si, že jsi řekla něco tak strašnýho, že by se tady do tebe dancer.... musel hned navážet. *4* (nic proti dancer..., ale bylo to dost nad míru ty tvá slova.) -
jdi do háje ...ty vole tak proc se koukáš na tyhle stránky když se ti nelíbí ani kousek na ni....ne ubohé jak se někteří lidi snaží na sebe upozornit ..(tím myslím tebe) ..přestaň tady urážet lidi kteří něco dokázali ...až budeš vydělávat 34, 5 milionů dolarů ročně tak pak něco říkej do té doby drž hubu..... *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
Hezká je, ale ty její šaty, účesy a vlastně celej jeji styl je děsnej..
-
Robert je asi dost hodnej, když se k ní vrátil. Já neříkám že je Kristen zlá,pyšná atd. Nevím jestli to opravdu udělat chtěla, anebo jestli to byl omylný čin.Rob je hodnej že jí odpustil. Ve Twilight byli vážně sladcí a tak doufám že jim to spolu vydrži.. *3* *14* *4*
-
Je docela pěkná ale Elis je hezčí *2* *2* odpověd
-
Ty její nové fotky jsou skvělý. Moc jí to tam sluší. *3*
-
Trubka:píše se to Renesmee!! :-)
-
Eliška:Alice je Ashley Greene.. *4*
-
ne nepíše .. normálně .. Renesme takže klídek ;)
-
a kde byla jejich autogramida ?
*14* *6* -
Kdo viděl všechny díly Twilight ságy ať dá Like
Kdo chce aby spolu Kristen a Robert žili šťastně až do smrti ať dá 2 Like
A kdo viděl alespoň jeden díl Twilight ságy a ví kdo je to Alice ať to sem nápíše
Já dávám 3 like a ajeden za sebe takže 4. -
holky je mi 21 rok jsme bydleli v angliji a mluvím 3 jazyky mam od kristen róba i taylora autogram a vy tady vivadite kdoje lepsí pro mne rob jinak jsou všichni na stejném místě
-
Tuhle hříčku znáte ? http://tinyurl.com/cbeyepm má to sice titulky zvlášť, ale zase je to lepší obrazová kvalita, než verze s titulky napevno. Jak tam Kristen Stewart smlouvá, to nemá chybu. Kurt Russell jen kouká
*5* -
podívejte se prosím na můj blog
http://markeet123.blog.cz -
bells : děkujuv