Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jak to víš že se s ním nevyspala?!!!!!
  • Blbá je tvoje Kristen ušatá s křivou drškou!!!!
  • V nové časti Rozbřesk :DD byla strašně krásná :-** moc jí ty červené oči slušely :D :D :D A Renesmme byla moc pěkná holčička taková hmm zajimaváá něco vní prostě jé :))* taková úplně jiná výraz jako dospěla osoba ale je dítě no prostě zajimavá :D :D :D
  • Si blbá xDD :D *1*
  • Ona je vážně moc hezká....a talentovaná. *5*
  • V TS BD2 je až moc namalovaná make-upu a v rukách expertů!
  • Ona a krásná jo?Viděla jsi jelý uši a křivé nohy, její prodloužený, uzký tvar obličeje a rty jako retar*?!!
  • Že důkazy nejsou?!Koukni na web a uvidíš!Dokonce s tím zadkem je na OSOBNOSTI.cz!A nezavidím jí!Žádný film s ní se mi nelíbí..!Lituju Roberta
  • kiss.miss
    juj nějaký šaty to je myslim uplně nepodstané a nevipadal že by mu to nějak vadilo..a myslim že tomu co provedla se nedá říkat nevěra ..vždyt se Sandersem ani nespala aspon podle toho co sem slyšela.
  • Ahooj Prosím podívejte se na můj blog - http://markeet123.blog.cz/
    a napište mi prosím co mám na mém blogu vylepšit popřípadě co se vám tam líbí bud do komentářů nebo na email - markeet123@seznam.cz
    mooc děkuji :-)
  • Přesně s tím souhlasím... Jak tam vyjela na Jacoba ohledně Renesmé, to bylo úžasné... Je skvělá herečka a k tomu ještě hezká *4* *4*
  • Kristen is perfect: Líp bych to nenapsala,souhlas! A kdo viděl Twilight ságu, hlavně Rozbřesk 2, tak o Kris nemůže napsat je ošklivá, a neumí hrát! Je hezká! :) *4*
  • http://www.facebook.com/photo.php?fbid=487336374639911&set=a.487322827974599.112115.350407378332812&type=1&theater ahojky jestli líbí lajk,je to do vánoční soutěže s twilight :)
    děkuji mockrát :) *4*
  • Je dokonalá, přirozená, má krásné rysy, a ten kdo píše že je hnusná a podobně. Tak je asi hodně závistivej. Ona nepotřebuje ani make-up, je krásná i bez něj. Bych chtěla vidět Vás :D
  • Ti,co sem píší tyhle ubohé a trapné komentáře by si měli uvědomit,že nic nedokázali,Kristen je úžasná herečka.Jenom jí zavidíte!
  • Ona toho lituje jo?A proč tedy když Rob je zase s ní si bere na sebe šaty který jí průsvitají hmm??!!!!
  • Máš pravdu!
  • Kristen není vůbec hezká je tuctová holka, kterou běžně potkáte na ulici.Navíc má prodloužený, úzký obličej a uši jak plachty, je vybledlá jěště víc jak Edward a má křivé nohy a ve Twilightu dělá xichty jako retard!Podvedla Roberta a přiznala se mu až druhý den poté co jí požádal o ruku.On jí odpustit a jěště se nestydí a nosí si šaty který ji průsvítaj její hnusnou vybledlou prdel!Filmy s ní se mi moc nelíbějí!Takže nwm co je na ní úžasného!! *1*
  • chtěla bych vidět tebe, hlavně že si jí už bez líčidel viděla co ? :D ty seš dobrá píča,přemýšlej nad sebou a příště drž klávesnici a šoupej nohama o zem:) *3*
  • Přěkně tak zaslouží si dostat přez držku že ho podváděla ale to stou že neumí hrát tak to je pěkná blbost :((*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit