-
No milá zlatá když neumíš pravopis tak radši ani nikam nepiš protože z toho co si tu napsala by se snad člověk musel rozbrečet příště až budeš někam psát napiš si to prvně na papír a dej paní učitelce z češtiny aby ti to opravila *1* a nebo víš co radši ani nikam nepiš.
Jo a k té nevěře vy tomu snad opravdu věříte? Podle mě se ve skutečnosti nestalo vůbec nic jen se o ní a Robovi přestalo mluvit tak se potřebovali trochu zviditelnit před tou novou premiérou. Nevěřím že by jí Pattinson za takovou chvíli odpustil, že ho naprosto veřejně znemožnila to je přece blbost *5* -
Je to skvělá a úžasná herečka. A tečka.
-
Ahoj ,už jsem změnila názor KRIS fakt není užasná!
-
Kdes to vzal???? *16*
-
nic se na ty kristen nezmenilo,furt Roberta podvadi...pres drzku by mela dostat,pro me je to hnusna devka,co ani neumi hrat...a tady se to ukazuje i na vztahu spatna herecka,velice spatna-to ze si Roberta obmotala kolem prstu zpatky neznamena,ze na to ze ho furt podvadi neprijde a nekopne ji do zadni casti tela *1* uz aby to bylo,Kristen si za vse muze sama,nema podvadet
-
Tak už se stalo, ona se omluvila a Rob ji odpustil tak snad se poučí, dospěje. Možná bude díky tomu i lepší herečka. Já bych to už neřešila...
-
Můj názor?Kristen vůbec nemusím popravdě mi příjde hrozně nesympatický ale to je vše.Co se týče článku nejaké slečny pod jménem selena gomez-Sama si tu psala,že na Rozbřesk ještě nesmíš,takže usuzuje že je ti něco kolem 10 až 13 lety.Tudíž toho o životě ješte zdaleka moc nevíš.
Kdyby tě ale podvedl tvůj kluk,určiťe bys otočila.Jak ste tu už psaly,Kris není dokonalá a já souhlasím ale to co udělala Robovi není hezké,je to až hnsné.Takže příště skuste se zamyslet,co by ste dělaly vy,kdyby se vám něco takového stalo,nejde tady o to že máte Kristen rádi,to vůbec ne,de o princip ;) -
To jsem ráda, že se líbilo. Doporučila bych další, ale k čemu to tady vypisovat, stačí nahlédnout do filmografie a stahovat *3* *1*
-
Jojo taky jsem měla trochu problém tomu porozumět vzhledem k chybám se to hrozně čte.
-
Myslím si, že bys ses měla naučit pravopis, aby tvůj názor měl nějakou váhu. Nechci poučovat, jen by sis na to měla dávat pozor. *3*
-
Čau hlásí se vám Adka ,ohlašuji velmi dobrou a legrační zprávu Kristen Stewart byla chytrá.Pečlivě dělala domácí úkoly ,ale vynahradila si to tím že nosila pankáčské oblečení a měla počmáranou tašku *15* .Je to legrační a tohle právě oznámila v interiew Kristen Stewart říkala že se prý zasmála když oběvila počmáranou tašku *4* no myslím si že Kristen je hodně mylá a v TV Maxu jsem četla že říkala Robertovi že to byl alkohol tedy vlastně jak ho podvedla ,ale už je to dobrý.Kristen a Robert se k sobě moc hoděj teda já stim zkušenosti nemám ale,aspon si to myslím,taky si samozdřejmě myslim že Kris měla štěstí to jasně protože někteří takoví jsou no řeknu to takhle Kris udělala chybu ale to jse může stát každému né!Já teda mám názor takoví a nikdo ho nemůže ovlivnit.
-
A co jako. Tvůj problém.
-
Ja naprosto a apsolutně souhlasim s Monou každý není dokonalí a Kristen si stojí za svém a věřím jí .Každý může udělat velkou chybu .Bejd Robertem bych Kris brala .A moc se mi líbí twilith .I stmívání ,nový měsíc,zatmení ale škoda že se nesmim koukat na rozbřesk.Ale fakt KRIS miluju a moc to přeju oboum upírum aby se jim ve světě dařilo a HLAVNĚ aby byli spolu
Takže hodně štěstí,ROBERTOVI I KRIS *14* Kdiž se KRIS muchlovala ze Sandrsenem tak jsem si myslela že KRIS je podvodnice ale pak jsem si uvědomila že se splést může každý ! A musim pochválit Kris za ten herecký výkon ve filmu sněhurka a lovec.Byla jsem na tom v kyně a líbilo se mi to . Bylo to sice trochu strašidelný ale přežije to každý i dokonce i moje 6ti letá sestra takže to doporučuji každému komu se líbí twilith . Takže miluju Kris I Roberta a zdravím všechny co maj rádi KRISEN STEWART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!čččččaaaaaaaaauuu!!!!!! *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *3* *14* *3* prominte ja sem adka ale omylem sem tam napsala selena gomez prominte! -
nesnašim ji
-
Ja naprosto a apsolutně souhlasim s Monou každý není dokonalí a Kristen si stojí za svém a věřím jí .Každý může udělat velkou chybu .Bejd Robertem bych Kris brala .A moc se mi líbí twilith .I stmívání ,nový měsíc,zatmení ale škoda že se nesmim koukat na rozbřesk.Ale fakt KRIS miluju a moc to přeju oboum upírum aby se jim ve světě dařilo a HLAVNĚ aby byli spolu
Takže hodně štěstí,ROBERTOVI I KRIS *14* Kdiž se KRIS muchlovala ze Sandrsenem tak jsem si myslela že KRIS je podvodnice ale pak jsem si uvědomila že se splést může každý ! A musim pochválit Kris za ten herecký výkon ve filmu sněhurka a lovec.Byla jsem na tom v kyně a líbilo se mi to . Bylo to sice trochu strašidelný ale přežije to každý i dokonce i moje 6ti letá sestra takže to doporučuji každému komu se líbí twilith . Takže miluju Kris I Roberta a zdravím všechny co maj rádi KRISEN STEWART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!čččččaaaaaaaaauuu!!!!!! *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *14* *3* *3* *14* *3* -
Dík Moňo za typ, film Mluv! se mi moc líbil, přesně takové role se ke Kristen hodí. *3*
-
Prosím, ať jim to vyjde *14*
-
Fakt nechápu proč sem lezeš když Kristen ani Roba nemáš rád, stejně jako Twilight. A když už dáváš příspěvek do diskuse, tak aspoň nauč pořádně psát, ale nikdo na ty tvý přiblblý kecy neni zvědavej...
-
ty si myslíš že bys to sna uhrála líp...drž hubu
dokud nezahraješ líp něž ona tak do ní nryj...nebo se do tebe začnu pouštět já..... *10* -
Bože ty jsi asi pěkně zamindrákovanej člověk, když máš potřebu urážet lidi co neznáš a ještě si dám tak stupidní a primitivní přezdívku. Když je nemáš rád tak je neřeš a nelez sem. Nikoho nezajímá co ty máš nebo nemáš rád. Tak neotravuj a někam si zalez.