Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jestli ho miluje a pořád milovala proč to udělala?Každý nedělá špatné věci jen tak ,musela mít k tomu důvod .Je jediná možnost Jestli ho opravdu moc a moc milovala jak říká Proč ho podvedla? Myslím že každý by udělal to stejný co Robert Pattinson. Jo je to snadné říct aby se dali zase dohromady .Robert ztratil všechnu její důvěru a když se Ztratí důvěra tak je to těžké.Nemuže jí věřit ,neví jestli mu lže nebo říká pravdu ta důvěra je dost důležitá.No byly krásný dokonalý pár a přála bych si aby se k sobě vrátily ale říká se "Ztratíš důvěru ,Ztratíš vše"
  • Třeba jí už odpustil, ale přesto se k ní nechce vrátit. Třeba už se nechce zklamat, nemá k ní důvěru. Asi tak bych to cítila já.
  • kiss.miss
    to je na povaze člověka...Rob patří k těm co odpouštet prostě nedokažou na druhou stranu to chápu .Myslim že být na jeho místě tak udělam to samía le odpustit znamená pohnout se dál měl by to udělat spíš pro sebe než pro kristen .
  • S tím souhlasím. Já mám ráda oba. Jen mi přijde nefér, že jí berou filmy... to mě naštvalo...
  • clairxxx
    Já tady nikoho nechci urážet,myslím,že i spousta lidí tady=o)obom fandím, jen si myslím, že to mohl řešit jinak....názor má snad každý=o)
  • Kdyby bylo odpoštění tak lehké jak si tady některé asi maslíte, tak by nebyli rozchody, rozvody atd. Nechápu proč tady urážíte Roberta Pattinsona. Chtěla bych vás vidět na jeho místě. Taky bych ráda aby se dali dohromady, ale kdyby jí odpostil tak snadno, pro by si to nezopakovala? Dejte jim čas a odpusťte si urážlivé články, jak na ní tak něj. Reaguji na články dam co nazvaly Roba Srabem jen proto, že jí hned druhý den neskočil do náruče. Pro něj to musí být těžší než pro ni. On nic neudělal a přesto lásku ztratil. Důvěra je to nejcenější co může vztah mít. Láska se mění, ale důvěra zůstává a buď se prohlubuje nebo ztratí. Mají dlouhou cestu před sebou, ale rozhodně je úrážka jakéhokoliv z nich soudit. Vžijte se do nich a pak se zamyslete jak zcestné jsou nškteré komentáře.
  • Přesně, taky to dost nechápu, proč jí berou role.. *16* *16* *16*
  • Jako udělala chybu, ale že nebude hrát v pokračování Sněhurka za to že udělala chyb?. A ten režisér nebo kdo to byl si je v klidu a v pohodě. Příde mi to nefér *16*
  • Přesně to si myslím, každý chybuje...
    A ti hajzlové si Kristen pořádně vychutnávali, jako by už toho nebylo i tak dost, že se s ní Robert hned rozešel.
    Přeci kdyby mu na ní tak záleželo, tak by se snažil nějak to vyřešit, A HLAVNĚ BY O NI BOJOVAL!!!!
    Takhle to vzdát hned je srabácký.

Je to úžasná herečka.. její filmy jsou prostě skvělý.
  • clairxxx
    Ahojky, zcela s tebou souhlasím.Robert se podle mě zachoval srabácky a není to ona, kdo mě zklamal, ale on!Bohužel co se stalo, se stalo.... myslím si, že takový zvrat se může stát každému, není první a ani poslední,bohužel si na Kristen pěkně pošmákli,sráči!Takže zbývá jen držet Kris všechny prsty(i na nohou)aby se dokázala vrátit,hlavně taková jaká byla...
  • Mishen
    ROBERT A KRISTEN UŽ SPOLU ZASE MLUVÍ.:)
    Zní to jako Rob & Kristen může být chůze ruku v ruce v "Breaking Dawn Part 2" premiéru po všem! Po vypnutí Kristen Stewart se několik týdnů, Rob Pattinson je konečně připraven komunikovat s ženou, která roztříštila jeho srdce. "Oni jsou mluví, "zasvěcených říká Us Weekly . "Rob nemá v nenávisti jí a on není blázen. On prostě nemá dostat, proč to udělala. " Ačkoli Rob by měl plné právo být naštvaný o nevěře Kristen, jsme rádi, že vidí, že on to vezme hlavní silnici a snažil se jí odpustit. "Miluje ji a přemýšlí o ní neustále," prozrazuje zasvěcených.

Read More at: http://hollywoodlife.com/2012/08/23/rob-pattinson-kristen-stewart-talking-again-not-mad/#utm_source=copypaste&utm;_campaign=referral#utm_source=copypaste&utm_campaign=referral
  • Myslím si, že je to skvělá herečka a je škoda, aby kvůli jednomu úletu přišla o skvělou kariéru. Všichni Patitnsova považují za chudáčka, ale to on ji ničí kariéru. Měli si to vyřešit spolu a ne do toho tahat veřejnost a média, tak jak to udělal Pattinson! Rozhodně nebudu bojkotovat Kristeniny filmy, tak ja to dělají Pattinsonovi fanynky. Doufám, že se z rozchodu brzo vzpamatuje a najde si nekoho lepšího, někoho kdo jí kvůli jedné chybě (kterou dělají téměř všichni jedenkrá za život) neodsoudí. Těším se na její další filmy.
  • Prý už spolu zase mluví :-) *3*
  • Moje řeč... všude se vykládá, co udělala Kristen, ale o režisérovi skoro ani ťuk.
  • Hrozně moc bych si přála,aby se Kristen s Roberten k sobě vrátili.... A aby ten blbej režisér dostal pořádnou nakládačku xD xD
  • *9* *9* *9*
  • Sam604
    Četla jsem že už se rozešli. Nevím kolik je na tom pravdy.. *13*
  • Lidi, vemte si, kolik mediálních hvězd má milence, kdo koho podvádí, kdo s kým má nemanželské dítě atd...
    Tady jde jen a jen o to, že média z toho udělají šílenou frašku. Je to jejich soukromá věc, upřímně, kdyby se do toho nesrali média, tak by si to možná už vysvětlili...

Jen držím palce, aby se už brzy udobřili, oba jsou úžasní.. A to i herci. Na jejich filmy budu chodit pořád, i kdyby provedli bůh ví co!!!
  • Ano, taky ji mám velice ráda. Byla jsem nadšená, že se dali dohromady. Udělala tu největší chybu jakou mohla, ale myslím si, že to byl jen úlet. Samozřejmě, že teď je to pro všechny moc těžké. ALE CO NAPROSTO NECHÁPU JE, ŽE VŠUDE SE PÍŠE, ŽE STEWARTOVÁ ZPŮSOBILA ROZVOD TOHO REŽISÉRA. PODLE MÉHO NA VŠECHNO MUSEJÍ BÝT DVA, TAK PROČ PROBOHA NIKDE NEPÍŠOU, ŽE TO TAKÉ BYLA CHYBA TOHO REŽISÉRA????? NECHÁPU!!!!
    Veřejně se omluvila, evidentně jí je to velice líto, mrzí jí to. Podle mého by si druhou šanci zasloužila!!!!!!
    Jestli ji Rob miluje a ona jeho, tak si to musí přeci vysvětlit. Dobře poštěkaj se třeba jako psi, pobrečí si, ale tím si aspoň Kristen uvědomí, co udělala a Rob třeba, že se přes to mohou přenést. Ale musí o tom mluvit a ne spolu nekomunikovat.

PROBOHA, AŤ DOSTANOU ROZUM A VRÁTÍ SE K SOBĚ. VŽDYŤ ONI K SOBĚ PATŘÍ!!!
  • Neměla ho podvést .. byla to chyba , ale když ji Rob odpustí hned myslím si že to bude pro Kristen moc snadné .. *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit