Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sam604
    Neumím si představit že by nebyli spolu. Doufám že jí to odpustí jinak se asi zblázním. Oni k sobě patří. *9* Dala bych jí za to pár facek takhle to pokazit.
  • Mishen
    Kristen o Roberta bojuje snaží se vztah zachránit na ničem jiném jí nezáleží.Je to pro ni velmi důležité. *4* Držím palce at to víde at sou spolem krásný par oni k sobě patří
    *14* Miluju je *14*
  • Přesně. Nechápu ty lidi, kteří jí nadávají a uráží jen kvůli tomuhle. Každému se to může stát, jsme jenom lidi. Nejsme bezchybní ani dokonalí... To je můj názor.. :)
  • kiss.miss
    na druhou stranu chudak kristen to že nekdo takhle ulítne to se muže stat každemu a hlavne je to jejich soukroma vec takže nechapu proč by jí to mělo zníčit karieru.
  • krissy.ksrp
    Kristen je pořád úžasná..ale bude za tu chybu asi hodně platit..ale můj názor na ni to rozhodně nemění..moc lidí jako ona není a rozhodně nebude,mrzí mě co se stalo ale je jenom člověk..jako my všichni *14*
  • Kristen mě pěkně naštvala když sem se dozvěděla že podvádí Roba
    Oba dva je miluju a doufám že se dají dohromady:)
  • šl**ka jedna driv sem ju mela rada ted se mi zhnusila jak podvadela roberta *16* *16* *16* *12* *10* p**a
  • mozna ta fotka kde je kristen neverna,je jen na propagaci filmu Sněhurka a lovec. ale jestli ho fakt podvedla tak je pekne blba
  • deme*te !!!!! *12*
  • přesně *14* *14*
  • Teď už víc než pauzu... :-/ Rozešli se, kvůli Kristen, která mu byla nevěrná s ražisérem Sněhurky a lovce... :-/
  • Wanessa16
    Už mohůžel nee dočetla jsem se to v jednom článku ,dali si pauzu *7* *7* *7*
  • ty si sa asi do zrkadla nepozrel ........... :/ ved Kristet je super herečka to nie napriklad ako ty !!!! ty vole som ti tala odfajč
  • Kristen je báječná nejlepší je v Rozbřezku :o *14*
  • deb-le seš normální klejzarová aneto. *10*
  • ty si d e b i l !!!!
  • jednim slovem je to piča! totalně namyšlena svinska kurva!!
  • Souhlasím, vyloženě jí ta role sedla. Byla v ní krásná a skvělá i herecky.
  • Kristen ve Sněhurce?? Naprosto dokonalááá *3* Zahrála to báječně *4*
  • a možmá spolu jsou ale pro noviny tisk atd. si jen vymisleli že spolu nechodí ale newim jsem s toho zděšená *9* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit