-
kristen se predstavila v Cannes na premiere On The Road- Na ceste
-
NE nejsou také jsem stoho smutná on se jí zeptal jestli si ho nechce vzít a ona že ne že chce bydlet v Aglii a on že v Los Angeli prostě jinde a tak si našel nikoho jínýho ale oba dva su stoho zničeni jako ve noví měsíc(Stmívání)jo on je prej s Sarah Roemer bleeea snat se Edward(Robert) dá s Bellou(Kristin) dohromady *13*
-
Chtěla bych mít nohy jako ona *2*
-
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *11* *11* *11* *11* *11* *1* *1* vše nejj Kris******* :))))))) *14* *14* *14* *14*
-
MUŽI1. Robert Pattinson
2. Ed Westwick
3. Gary Barlow
4. Johnny Depp
5. Ryan Gosling
6. Taylor Lautner
7. Tinie Tempah
8. David Beckham
9. Zac Efron
10. Will Smith -
ŽENY1. Kristen Stewartová
2. Emma Watsonová
3. Victoria Beckhamová
4. Vévodkyně z Cambridge Catherine
5. Florence Welchová
6. Michelle Williamsová
7. Blake Lively
8. Cheryl Cole
9. Olivia Palermo
10. Rihanna -
Nejlépe oblékanou ženou pro rok 2012 se podle časopisu Glamour stala dvaadvacetiletá herečka Kristen Stewart!
Vítězství představitelky Belly Swan z upírské Twillight ságy je tak trošku překvapením vzhledem k tomu, že neojblíbenějším oblečením Kirsten je tričko, kalhoty a tenisky. Kirsten jsme také zvyklí vídat s minimem make-upu a vlasy staženými do culíku.
Na odborníky ale zapůsobila proměna Kirsten z nepěkné teenagerky ve stylovou královnu, kdy se objevila v několika reklamách a také na obálkach časopisů jako Allure, Vogue nebo Elle.
Nejlépe oblékaným mužem není nikdo jiný než její upíří láska Robert Pattinson :-). -
Ano jsou spolu :-)
-
Tak to jsem si oddychla, moc se mi spolu líbí. Díky za info *3*
-
ano stále tvoří pár !
-
Nevíte, jestli jsou s Robertem ještě stále spolu??
-
thank you kids very mach kristen stewart
-
vše nejj k nerozeninám
-
vše NEJLEPŠÍ jsi skvělá hlavně buď sama sebou *14* *14* *3*
-
Všechno nej nej a ať ti de všechno dobře *1* *14* *14*
-
Všechno nejlepší! Mám tě strašně ráda: jak se chováš a jaká si.... taky si super herečka :-)
-
happy birthday krisken *4*
-
Všechno nejlepší Kris si nejlepší!...at se ti pořád daří a si š´tastná
-
Všechno nejlepší.
-
všechno nejlepší a spoustu úspěchů, jako do teď.
*3* *3*