-
Všechno nejlepší Kristen! *4*
-
Co dokáže závist..........
-
Happy birthday kristen k tvym 22 narozeninam *15* mam te moc rada a pokracuj ve filmech a v twilight a hodne stesti. *4*
-
Všechno nejlepší!!!! *14*
-
Přesně ať si je užije ona s Robem jsou nejlepší :'D a můj pokoj tomu taky odpovídá xD
-
Všechno nej k narozeninám a doufám že brzo bude další díl sagy :')---- *14*
-
Všechno nejky Happy Birthday Kristen!! *3* *1*
-
vše nej k tvým narozeninám *3* Happy birthday Kristen!! *1*
-
ano přesně její styl je dokonalý !!
-
kristen je skvela a nejhezci je v tričku a teniskach moooc ji to tak slusi xD *1*
-
bud dál jen můj
-
Taky nechápu.
-
kdo může říct že je kristen blbá....................................... *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *8* *10* *10*
-
ne toho teda nebráním......
-
Pro lola-lol. Nějak jsem nepochopila koho bráníš. toho co napsal, že je Kristen blbá?
-
Na koho že to házím špínu? Pokud Myslíš kristen tak si mě špatně pochopila, pokud myslíš člověka co se podepisuje jako 123456789, tak se omlouvat nebudu. Lidé obvykle ostatní posuzují podle toho jak vnímají sebe. (základy psychologie, to není chytračení leč sečtělost)a dále s tím nehodlám ztrácet čas.
-
Kristen je dobrá herečka a myslím si že i hezká!Myslím si že tedy blbá rozhodně není! *2*
-
Kristen je dobrá herečka , ale moc ji jinak nemusim
-
aha ty chytroline !! kdyz ji neznas tak radsi mlc ! my ji sice taky nezname, alespon na ni nehazime spinu !!
-
Jednoduše to může poznat, protože se říká podle sebe posuzuji tebe ne?