-
Já znám Kristen z dřívějších i pozdějších filmů. Pro ty, kteří o ní píšou, jak je ošklivá a neumí hrát, se podívejte na film Speak!, kde jako mladší svou roli výborně zahrála. Bella bylo trochu šlápnutí vedle, ale i tak roli opět zahrála dobře. I když ta sága není nic moc. Já si za svým stojím - je to krásná mladá žena, má svůj styl a hrát prostě umí. A to podvádění? Šmarjá, vždyť i ona je jen člověk a nikdo není dokonalý. Nazdar
-
http://www.people.com/people/article/0,,20631287,00.html
-
ty jsi asi hodne za interesovanej clovek nejdriv kritizujes Roba a ted Kristen tak ty to nemas v hlave v poradku se nejdriv podivej na sebe a potom kritizuj lidi ktery ani neznas!!!! Takovyhle lidi miluju!!! *16* *16* kritizujou,nadavaj a sami nic nedokazali!! By me zajimalo co dokazal clovek jako jsi ty?? Podle me uplny h.....!!!
-
Když ji nenávidíš, tak proč lezeš na její stránky?
A nauč se alespoň pořádně jméno toho o kom mluvíš. Není to Kirsten, ale KRISTEN!!! *16* -
podle mne tahle Kirsten Neumi hrat a ma rozsklabenou pusu. Ten Twilight nenavidim *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
...Zase spolu... to je prostě super.
Tak už žádný kraviny a jen hodně štěstí a samou lásku. *14* *14* *14* -
Možná to ale vyvolá opačný efekt. Věrní fanoušci se nebudou chtít dívat na to, jak jsou ve filmu stále spolu a zamilovaní. Budou zkalamní z toho, že neuvidí svůj oblíbený pár spolu za ruce a nebudou mít chuť na premiéru přijít, možná ani na reprízy. Novináři by tam byli asi tak či tak,navíc oni lístek neplatí a napíšou o tom akorát že to byl večer plný napětí. Myslím, že komerčně se více čerpalo z jejich vztahu (Edward a Bella mimo plátna) ..a ne rozchou. Ale to s tim Lautnerem je pravda... možná nový aktér = noví fanoušci = více peněz.
-
Mně teda přijde ironický, že to prasklo těsně před premiérou Breaking dawn. Tenhle jejich napjatý vztah rozhodně přiláká na premiéru hromadu novinářů, fanoušků a zvědavců. Stejně tak záznamy na internetu, miliony shlédnutí a spousta peněz do kapes producentů..Byl by to hodně dobrý marketingový tah a kdoví jak to s tím jejich vztahem bylo. Lidi jsou pro peníze schopní udělat cokoliv, obzvlášť v Hollywoodu. Třeba fakt, že se Stewartová s Pattinsonem rozešli, když se jim do vztahu naboural Lautner zrovna v době, kdy v kinech běžel New Moon.
-
Já si myslím,že bysme mohli ukončit tuto kapitolu a jít dál,co bylo,bylo.....aspoň my fanoušci=o)Jinak jsem moc ráda, že se vrátila zpět na veřejnost a hlavně SVÁ a COOL baba=o)
-
Myslíte že i vyspala? O tom tisk nic nepíše a já nevím jestli to berou jako samozřejmost nebo berou podvádění jen ty fotky..
-
A to víš jak? ...
-
i vyspala...
-
Asi moje otázka bude znít divně, ale nevíte.. ona se s tím režisérem i vyspala nebo šlo jen o pár rande?
-
to je jasnej marketingovaj tah,hrajou milence ve filmu tak to uhrávala naoko i v reálu...pak se jí zapálili lejtka-nebo i něco jinýho a frknla si užívat s režiserem
-
a kdy jí on podvedl?že jsem si nevšim...to bylo tak možná v době kdy se spolu rozešli a robert začal randit s jinou neni to tak? a pak se k sobě zase vrátili,pak se rozešli kvůli lautnerovi že nabaloval kristen a ted se rozešli kvůli tomu režiserovi co chytal druhou mízu
-
za to co provedla robertovi bych jí pověsil za palce u nohou a nebo rukou aby trpěla...robert je můj oblíbenej herec-v nezapomen na mě hrál skvěle a ukázal,že neumí hrát jen romantickýho diskokouli upíra *1* na jeho místě bych jí neodpoštěl
-
jinak, samozřejmě, Kristen nenesnáším, na tonemá nikdo právo, protože nikdo z nás tady jí nezná osobně :)
-
nechci se dostat do křížku s nějakým Twi-hardem který Kristen zbožňuje, ale .. nidky jsem jí neměla moc v lásce, vím, že nejsem její fanda , tak toho tolik o ní nevím, ale svým hereckým výkonem ve Stmívání mě vůbec neoslovila a teď se mi zhnusila ještě víc, po tom, co udělala Robovi, kterého mám ráda díky Harry Potterovi a Nezapomeň na mě. A navíc, ani se mi nezdá jakko nejlépe oblékaná žena, znám lepší , jako je Emma Watson ...
-
Nechci nějak chránit Kristen,ale Robert jí byl nevěrnej dřív a ona mu odpustila. Vím že to není lehký,ale teď si sou kvit. Robert taky není nějakej andílek...Ae je to jejich věc,takže...
-
Tohleto nevypadá ani na lásku, ani na respekt k Robertovi. Příjde mi to nechutný a to jsem vůči Kristen nic neměla http://www.youtube.com/watch?v=fDX58VI82bU&feature=related *9*