Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • your-darling
    Ahojk :) Nevíte jestli se dá někde stáhnout The Cake Easter s titulkama ?? :D
  • Ahoj nevíte prosím kde bych mohla vidět film On the Road teda jestli už měl premiéru.
  • kašlu na vás bežte se vycpat jsem lepší jak kirsten a robert bude můj *16*
  • drsný... jako upírce ji to bude slušet... *3* www.youtube.com/watch?v=Kfpxsl ...
  • *15* já tam nic výhružného nevidím... to možná jen vaše mladé mozky nechápou pointu celého komentáře *15* takže já jako starší... ustupuju a nehodlám řešit hlouposti kirsten si nezaslouží takové fandy co píšou nesmyslné věci... moudřejší ustoupí... ustupuju... a jinak já nekomentovala tebe ale lili že je to zbytečné komentovat takové ubohé keci...
  • http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2012/042/5/e/bella_cullen__vampire_by_joeleneybeaney-d4pdlow.gif
    *3* *14* *14* *14* I love she *14* *14* *14*
  • zase vyhrožuješ umíš něco jinýho co jsem četla tvoje komentáře tak jenom vyhrožuješ když mluvíš okristen tak ne ale jinak jo. třeba vyhrožuje
    š niki -piki ona sice taky vyhrožovala taky ale ty víc a nevím proč se pleteš když jsem psala lili a ne tobě starej se osebe vejinko laskavě
  • jeden jedinej důvod proč ty hlouposti napsané nesmyslné... *5* jinak už tam jsem dávno,ale třeba mi můžeš ukázat novou cestu budeš jí znát asi lépe
  • no jasně to je ta pravá
  • někdo se naučil česky... hurá....
  • ahoj taky bych chtěla aby jsem přijela kristen moc a i robert mám je ráda oba dva ve stmívání a hrozně se těším na sněhurku. *3*
  • prr jdi dop-dele cina cina hzjjzfg jff cina cina cina cina cina cina cina cina cina cina
  • neřešit takový ubožáky ... totálně ignorovat a bude klid.. *3*
  • go do cina čína čína čína čína gerbnn ,k,m,mngfgd gfgtf jsem z číny.
  • bylo by to fajn... kam koli do čr byla bych tam... *4* škoda mno,že to zatím asi nemaj v plánu *13*
  • jo jo to je hezký ale ještě je tak potkat *3* *1* to by bylo supeeeeer *14* *14* *14* ale bohužel o tom trochu pochybuju s mím štestím *3*
  • Tak..ráda bych si přala aby přijela. Kristen Stewart do ČR!! normalně bych skakala jajj . Keš by přijela, a HL. Robert Pattinson. *3* *14* *4* *6* *2* *15*
  • buď sem napiš něco normálního a nebo sem nemusíš psát nic tohle co si napsal/a je zbytečný *7* *7* *3*
  • grj kkk mijicoi odkxklxli jjidkxls§ylůylkid kddlllxlxlnjfjovn jkffl amandab mkjhhhjkjjggziugg prd cina čína uhchjhuuuhul kxmkxx,yx.m, xjjdkjjkjdkdmkl kkmkkmvkv,cckiijngffvc,.fmkj prd prd prd prd prdncj kaki kaki
  • s tim naprosto souhlasim to že je celebrita neznamená že musí být pořád dokonalá je to taky člověk *3* a podle mě na pečování o sebe moc času neni *4* ! a chtěla bych vydět toho člověka kdo to psal jestli o sebe tak pečuje aby mohl krytyzovat ostatní *16* *16* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit