Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Raději tu nelez.... A nikdo není povinný sem dávat osobní údaje! =) Niki- Piki, končím s tebou a nebuď posedlá, já jsem zadanej! Doufám, že to zní jasně! =)
  • lenkaschs
    no já nemůžu už ani myslet na nic jinýho :D a máš pravdu premiéra je 31.5.2012 juhůůůů *1* *1* *1* *1*
  • a navíc nepsala jsem to tobě tak nevyhrožuj tak tě to nemusí zajímat.informace o mě.
  • fajn všichni zbohem pa pa
  • oprava Kristen
  • už aby byl květen (aspoň teda já mám za to že to má být v květnu) a konečně další filmík s Kirsten jsem strašně zvědavá na sněhurku... *3*
  • můj věk ti může být jedno ,ale když už tak přes dvacet.. a s tou třídou... jak sis už přečetla sama si to tu pisala... *15* víš vůbec občas co píšeš *15* nepochopitelné dohaduješ se s lidma a pleteš do toho stále víc lidí... nikdo na to fakt není zvědavej a já už obzvlášť abych se tady o sobě něco dočetla o čem nemám ani páru. je to smutný a ubohý
  • Nechci se do toho plést, ale třeba proto, že si to tu sama psala. A podle tvých komentářů, co jsem tu četl, se chováš jako puberťák.
  • můžeš mi laskavě řícct vejino jak víš do jaké třídy chodím. a navíc nejsem pubertacka tak se laskasve sklidni. a kolik ti je. *2* *3* *6* *5*
  • mě prosím z toho vynechte... já se do ničeho nepletla a najednou se v nějakým komentáři objevilo mé jméno... je to stránka kristen a nééé seznamka co jsi čekala niki-piki.... a je mi dost na to abych se hádala s puberťačkou co chodí do osmé třídy... *15*
  • co třeba vzkaz pro všechny tři... Jenom se tu hádáte, to nemáte nic jinýho na práci?? Nic proti, taky se hádám, ale za chvíli mě to přejde, ale takhle dlouho?? :D
  • PRO VÁS DVĚ FAJN SORRY ŽE JSEM LEZLA NA TENHLE WEB UŽ JSEM NIKDY NEVLEZU A BY JSTE VY DVA KONEČNĚ VŠECHNO A TUTO JE MŮJ POSLEDNÍ KOMENTÁŘ SPOKOJENÍ JESTLI JO TAK SI PIŠTE A PIŠTE.BYE BYE... *1* *14* *16* *11* *8* VZKAZ PRO DOPPYHO A VEJINU PAPA AT SEVAM VAM DVOUM DAŘÍ. AHOJ.
  • lenkaschs
    Kristen and Robert are E!'s No.1 World's Sexiest Couple ♥

poslechněte a koukněte co o nich z E! (Entertainment) říkají :D
    nejlepší část je nikdy to nepotvrdili a to to dělá ještě víc sexy :D
    http://www.youtube.com/watch?v=M9tgAqvc0Dg
  • Kristen James Stewart =)
  • ahojky mám dotázek má Kristen nějak druhé jméno? vím že třeba Robert Pattinson tak jeho druhé jméno je Thomas *3* kuju
  • AHoj, zajímá mě kdy bude pokračování Twilight ságy: Rozbřesk??...viděla jsem první část a nechalo to na mně dojem, nevím jestli děsivý či milý..ale bylo to něco jiného než předešlé díly ;) ..nebyl to takový sladák jak jsem čekala :D ,ale chci vědět jáák to dopadne :D
  • lola-lol
    ahoj nevite kdy bude premiera filmu ON THE ROAD u na s ?? a kdy v americe ?? dik moc, zuz se totiz toho filmu nemohu dockat !! *14*
  • no mě také ne a říkala jsem že chodím do osmí. dikes za informace.
  • Jméno- Kristen Jaymes Stewart, narodila se 9.4.1990 a chodí s Pattinsonem. =D Kolik mi je? Chodím na střední ty prý taky, ale tam můžeš až od 15 minimálně =D Mě je 17 A nezajímalo mě jak se jmenuješ =D
  • tak se tě ptám s kým chodí a kde se narodila.já se jmenuju kristýna dál neřeknu to tě nemusí zajímat já se také neptám na příjmení a navíc já na tebe neštěkám. tady se jmenuju niki-piki protože mi ve škole říkají a je to moje přezdívka. ne bo mám taky přezdívku kiki- nik-piki.ale to mi říkají jenom kluci. holky ne ty mi říkají kiki nebo kristý.kristen se mi líbí ve stmívání jako bella a edward se mi taky líbí. a tobě se líbí kdo sté rodiny upírů. *5* *3* je mi 14.a tobě doppy. kristyna alias niki-piki.ahoj a odepiš rychle.prosím.ahoj zatím. a odepiš.pro doppy od niki-piki. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit