-
jo no chtěla bych od něj něco vědět o Kristen *3* když je tady kvůli ni *4* a já sem nechci dávat informace o mně *9* ale neber to špatně *4*
-
doppy totiž si tu akorád stěžuje furt někoho obtěžuje že jo. do jaké třídy chodíš
-
Doppy mě se zdá že spíš ty otravuješ *3* tak dokaž to že se zajímáš o Kristen a napiš něco o ni *4* *3* ! děkujem
-
ty jsi di psát na fb ne já doppyno a starej se ob sebe laskavě do jaké třídyvlastně chodíš fajn tak promin že tě obtěžuji. odepiš niki -piki.proi doppy *8* *5* *6* *10*
-
Už mě nudíš, jdi na FB a tam obtěžuj. Já tady nechodím k vůli tobě, ale k vůli Kris! Měla bys taky!! Papa
-
já naprosto miluju conversky takže se mi líbí když je nosí ona je svělá a její styl oblékání taky *3* *4* takže tady je můj názor *15*
-
Musím souhlasit!! Taky mě zaujala a i tím, že je prostě svá. Na nic se nehraje *3* *14* *3*
-
naprosto souhlasím miluju i její style *3* *1*
-
ahoj vsichni, chtela jsem se vas zeptat, co rikate na styl oblekani kristen ?? kdyz jsem se nejak ke kristen dostala hned me necim zaujala .. jeji styl oblikáni se mi libi (chapu,ze nekomu ne, to nikomu neberu-jeho nazor).. nekdy je to obycejne ale coo, ma rada pohodlny styl takze na sebe hodi jen triko cigaretove jeansy a conversky a je to hotove .. a na cervenej koberec se oblekne vzdy zajmave ty aty jsou obravdu nadherne a nesmerne ji to slusi ..
-
Kristen se stala tváří parfému s názvem Fragrance od značky Balenciaga . Zanedlouho v obchodech :
Balenciaga Fragrance by Kristen Stewart
http://www.hollywoodlife.com/2012/01/13/kristen-stewart-balenciaga-scent-fragrance/ -
to je dobré,že je čas na řešení překlepů *15* takže to s tím těhotenstvím nebude zas tak vážné myslím *5*
-
já už psala kristen do usa a vyšloto na nějakejch 90 nebo tak korun ale zapoměla jsem napsat celé její jméno Kristen Jaymes Stewart a možná proto se mi to vrátilo do čr asi po 1-2 měsících no sklamalo mě to ale co se dá dělat někdy to zkusím snad znovu i když je to blbost na tady máš web podle něj sjem poslala dopis do USA *4* http://stmivani.blog.cz/0901/jak-napsat-dopis-do-zahranici
-
a ty jsi sala co akorád nadáváš tak mlč. *10* *16* *7* *9* vzkaz pro doppy.niki-piki
-
http://www.karaoketexty.cz/soutezni-text/nuda-je-silena-6311
prosí o hlas, díky :) -
jak může někdo napsat skus když je to zkus *3* *1*
-
KRISTEN STEWART: VE ŠKOLE JSEM BYLA ŠPRT
Zdroj: Isifa.com
Kristen se v nedávném rozhovoru přiznala, že na střední byla hodně ambiciózní a poctivě psala domácí úkoly. Vše ale schovával za image rebelky.
Kdo by si myslel, že Kristen patří mezi herečky, co sotva prolezly střední, je na omylu. Patřila mezi výborné studenty, do školy se vždycky těšila a poctivě se věnovala přípravě na druhý den. Přiznala dokonce, že kdyby pečlivě neudělala domácí úkol, měla by ze sebe hodně špatný pocit.
Nikdy ale nepatřila mezi 'klasické šprtky', co sedí v prvních lavicích a chodí slušně oblečené. Kristen si svou píli vynahrazovala rebelantským oblečením a ocvočkovaným a počmáraným batohem.
“Nedávno jsem ve skříni našla svůj batoh ze střední. Bylo to tak legrační! Byl celý pomalovaný anarchistickými symboly a prošpikovaný cvoky a kolíky... Ve škole jsem ale dodržovala pravidla. Byla jsem hodně ambiciózní a chtěla něčeho dosáhnout,” svěřila se Kristen.
“Před ostatními jsem se tvářila, že mě škola nezajímá a je mi úplně fuk. Když jsem ale nestíhala udělat domácí úkol, propadala jsem panice,” směje se.
Kristen měla kvůli natáčení vysoké množství absencí. “Učitelé mi ale vůbec nevycházeli vstříc. Nechtěli mi zadávat extra seminární práce, abych dostala nějaké známky, dát mi podklady, které rozdávali o hodinách, abych se mohla všechno doučit,...” stěžuje si. “Já jsem přitom chtěla všechno dohnat. Neuměla jsem si představit, že už nebudu chodit do školy!” -
já jsem s kristen těhotný???? jak může chlap otěhotnět... skus požádat svého lékaře o zvýšení prášku na hlavu *15*
-
Ano, ale vše se musí motat kolem Kris.
Ostatní problémy jdou stranou =) -
ty se starej o sebe doppy každej si to může psát jakýkoliv komentář tak zmlkni *16* *10* *12*
-
jo no *1* xxxx jsi opravdu bez urážky trochu víc divný *3* *15*