Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo na SNĚHURKU se taky velmi těším dívám se trailery skoro každý den ale o trošku víc se těším na BREAKING DAWN 2. část *14* *14* *3* a jestli Kristen odmítla zasnoubení (nebo jestli vůbec nějaké bylo) tak to nebylo poprvé ještě než začala chodit s Robem tak chodila ještě s někým jehož jméno jem právě zapoměla *1* ale to je jen detajl . Myslim si že Kristen není asi zrovna rodinný typ *3* *15* ! Ale to nemnění nic na tom že je to naprosto nejůžasnější herečka *14* *4* !!!!!!!
  • Kriste pane, co jsi pil??? *1* *1* *1* *1*
  • Promiň, ale mě do úst laskavě neber! Starej se o sebe!
  • já jsem s kristen stewart těhotný!!!! prosím pomoc
  • Ahoj, musím se přiznat, že jsem o Kristen nevěděla dokud jsem se nekoukla na Twilight. Od té doby se velice ráda dívám na filmy ve kterých hraje. Je svá, což se mě moc líbí. Už se těším na Sněhurku a samozřejmě na Breaking Dawn 2 *3*
  • je dobrá herečka *5* *5* *5*
  • a ty jsi taky trapný tak mlč doppyno niki-piki
  • jo a tady http://nd03.jxs.cz/798/108/b8a5b2291a_66049431_o2.jpg jsou docela pěkné fotky z filmů *3* koukněte se jestli chcete *4*
  • to už se ví docela dávno je to u Roba *3* koukni se *4*
  • your-darling
    a už si slyšela to o tom jak jí Rob požádal o ruku a ona mu dala kopačky?? Ale kdo ví, co je na tom pravdy :))
  • Ahoj te já miluju Kristen a taky Roba jsou to nejlepší herci na světě už sem skoukla skoro všechny jejich filmy ! Jsou úžasný pár ! To jiskření mezi něma je tak silné že se nedá rozdělit :) Mám je mooc ráda ! Kéž by přijely do Prahy ♥
  • Jejda, jsi trapná, nikoho to nezajímá.
    Běž si s premiérou někam.... Taky jsem byl na jedné české premiéře, ale nikam to nepíšu, protože to nikoho nezajímá! Piš si to na FB, nebo na jiné sociální sítě, ale zde to prosím nespamuj. Kristen je osobnost, kterou zde máme rozebírat, a né tebe a tvé trapné připomínky.¨

Doppy
  • Děkuji ;-)
  • já klidně pošlu fotku a na premieře jsem byla a jestli mi to nevěříš (ray)tak si polib si ..... *12* psát sem nadávky je fakt ubohý zvlášť od někoho kdo přectírá že je faaaaaaaakt chytrej *3* takže rači se už nevyjadřuj (sprostě)
  • supeeeeeer už se tu neřeší takoví kraviny jsem na vás pyšná *3* *1* *2* *15*
  • *14* *14* *4* *1* *15* *12* *16* nádhrerná - sexy
  • ahojky nevím co tu děláte jako kristen a edward jsu roztomily *14* *3*
  • lenkaschs
    tvůrci filmu tvrdí , že ano , ale pracovali ještě s jednou verzí , ale mělo by jít o stejný příběh
  • A mohu se zeptat, to On the Road, je to podle stejně jmenované knihy?
  • iq 150 vid ---- ses trapnej/ná ... nepis sem takovy hovadiny

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit