Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tomu říkám krásná profilovka *3*
  • Máte rádi Twilight ságu? Líbily se Vám knihy a chtěli byste si přečíst další příběhy s Twilight tématikou? Pak je tu něco pro Vás!
    Stránka www.stmivani.eu je plná fanfiction povídek od amatérských pisatelek právě na toto téma. Přečtěte si plno nádherných příběhů, které Vás jistě chytí za srdce. Dokonce můžete sami přispět vlastní tvorbou.

www.stmivani.eu
  • Je moc hezká v twilight saga ale profil se mi moc nelíbí,ale jinak je úžasná a chtěla bych být jako ona
  • bola krajsia v twilight sage ale je skereda jej profil a..............
  • bola krajsia v twilight sage ale zmenila sa skareda je
  • Dokonalá a úžasná, chtěla bych být jako ona:)))
  • Podle mne je tento proces zbytečně složitý.
    Ta holčička co tam hraje je američanka tak proto.
    Musela by jsi jít na konkurz v USA.
    Také bych chtěla hrát v Twilightu , ale už stejně skončil.
    Ta holka co tam s nima hraje se fakt má.
  • http://tinyurl.com/kn8f7rm Cutlass s cz titulkama.
  • jsem vase faninka od te dobi co daval twilight saga sem se do toho filmu zamilovala mam od vas vsechni fotki a nejvic zboznuji kristen stewart je to nejlepsi herecka ale nejlepsi dil twilight sagi je 4 cast
  • ahoj kristen je super , taky bych chtěla hrát ve filmu twilight saga nevíte jak na to ? poraďte PROSÍM *15* *13*
  • Myslím, že Kristen bude slušet všechno! I to, co má teď na hlavě. :-) Je můj vzor a vždy bude! Moc se mi líbí její styl, ... Ale souhlasím, že v dlouhých vlasech ji to slušelo víc. :-):-):-)
  • Je prostě skvělá! :) Přirozená krása, která nevyplave jen pod tunou make-upu ;) Navíc i naprosto skvostně hraje a nepřehrává ani sebevíc vypjaté scénky :) Podívejte se na trailer ke Campu X-Ray :O Nepochybuju o tom, že ten film bude bomba a jinak.. souhlasím s názory těch, kteří tvrdí, že urážet Kristen je ubohé :)
  • Ahojky mam otezku proc se vsechny celebrity strihaji na kratko.a taky vsem tem ktere se ostrihaly vice slusely ty dlouhe vlasy a temhle to podle mne fakt neslusi kristn byla driv hezci tohle je ulet.sorry z pisu bez carek a hacku fakt sorry. ♡ ;-);-);-);-)
  • Kristen si moje oblíbená herečka ale ty vlasy co jsi měla ty dlouhé hnědé ty ti moc slušely tyhle ti moc nesluší :D Jinak si moc moc dobrá herečka .... :D
  • Kristen je fakt božííí
  • Ve filmu The Runaways byla úplně úžasná! Vykašlete se už na Twilight -_- tam jsem ji taky moc nemusela.
  • Ty budeš spisovatelka :DDDD Ale ne vystihla jsi to fakt super a máš úplnou pravdu. Mimochodem jsem taky velká fanynka pattyho naprosto tě chápu :P :DDDDDD
  • Jo, to máš pravdu. Ale pár jedinců se tu vyjadřuje prostě hrozným způsobem. Kdyby normálně napsali: Nemáme tu herečku rádi. To ale napíše málokdo. Sama si pročti pár stránek. Je to nechutný a primitivní, sorry! :D
  • No..přečetla jsem si tvůj příspěvek a celkem s ním souhlasím...až na jednu z posledních vět. Neslouží komentáře, právě proto aby člověk vyjádřil svůj názor? Od čeho tu potom jsou?!
  • Já jsem taky byla líná to psát, ale na druhou stranu, Kristen (a vlastně i Robert) mi za to opravdu stojí! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit