-
Děkuju:))
-
Byla bych líná něco tak dlouhýho napsat ale je to pravda *15*
-
Naprosto souhlasím :-) Uplně jsi to vystihla. :-)
-
Já jí mám moc ráda a její filmy a způsob hraní mě baví. A ano, je pravda, že působí jako drsňačka, ale já mám takovou Kristen ráda, protože se tím liší od svých showbiznisových vrstevnic a je sama sebou. Když jsem viděla film Sněhurka a lovec, tak na mě působila velmi jemně a zahrála to moc hezky. Všechny své filmy zahrála vždycky hezky. :) A co se týče její nevěry. Jsem velká fanynka Roberta Pattinsona a dostává mě, když Kristen fanynky napíšou na její obranu, že Robert taky není svatej. V životě by jí nic takového neudělal. Na to ho pozoruju a zajímám se o něj až moc dlouho, abych o tom mohla pochybovat. Nicméně, Kristen to za vinu nedávám. Chybí mi 'Robsten', ale holt už to tak je a vy se tu přestaňte navážet do naší oblíbené herečky! Stejně vycházíte je z bulváru, ale jejich skutečný názor v rozhovorech si nepřeložíte a nebo jste líní to číst. Ověřte si nejdřív zdroje, než se tu začnete takhle primitivním způsobem navážet do osoby, která toho už dokázala celkem dost. Mějte svůj názor, ale nepište ho sem. Sami jste drsné, až je to trapné. ;)
-
Ahojky musím říci že v Twilightu se mi také líbila víc.
Nechci tu dělat nějaké dramatické(bylo by to zbytečné)scénáře.
Jen mi přijde(a to vím že to je vše jen díky konkurzu či přátelství s režisérem)že ve Stmívání je taková milounká,hodňounká a posedlá láskou a ve skutečnosti je Kristen taková jak to říci no drsnější.
Pls nepouštějte se pak do mě kvůli mému názoru vím,že tu roli dostala, protože ji umí skvěle zahrát.
Jinak to je na ni můj názor. *3* -
Je falešná, prolhaná a v očích má takovou krutot. Ve stmívání se mi docela líbila, než jsem zjistila že tu roli, dostala jen díky tomu že znala režiséra a byly dlouholetí přátelé....to mě fakt dostalo!!!
*10* *10* *10* *10* *10* -
Mám Kristen ráda,ale popravdě se mi víc líbíla v Twiling Saze než v realitě.Příjde mi trochu nevím falešná,zdá se mi,že se strašně přetvařuje...
-
hele kristina je moc hezka jenom me stve jak furtpodvadi roba ale on je uplne stejny
-
Kristina je super ale měla by přestat kouřit škodí jí to zdraví a taky by se měla líp oblékat určitě má i lepší hadříky *4* *4* *4*
-
Ty větší,kdo to říká ten to je.když se chováš jako p**a ,tak sem nelez.
-
Tak si to zkus zahrát ty krávo,hrála úžasně.a jak jste posraný z roberta jsou hezčí.ps.ty svaly mu udělali do stmívání.
-
Kristen je moc krásná,taky bych chtěla tak vypadat.to robert ten jde s každou.taky mě naštvala,ale myslim ze plno z vas jste taky nevěrný,tak jste taky p**i krávy.
-
Ahoj kristen chci ti rict ze ses pi** kdyz jsi zahla robertovi a upiri deniky jsou mnohem lepsi a kdo tvrdi opak je peknej kret***!!!!!!
-
kristína je ta nejvedčí k va na celim světe ani hrat neumí dobře a teda skkym chodí ta blbka mě už
-
Všetko najlepšie :* Krisbian♥ We l♥ve you :* :3 *3*
-
Happy birthday :) mám tě ráda :)) jsi super herečka :)
-
Milá Kristen,
všechno nejlepší
k tvým 24 narozeninám
Přeje Lucie *4* -
Vše nej k narozninám mám tě ráda *3*
-
Všechno nejlepší Bello :))))))))
-
Happy Brihday Kristen. :)