-
Happy Birthday
Vše nej-nej-nej Kristen. Hodně štěstí s Robem a hodně dalších krásných filmů.
Zrovna se jdu koukat na film: Mluv *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
B-Day
Všechno nejlepší Kristen! Hodně lásky s Robem, hodně zdraví, štěstí, dobrých filmů a krásný život! Užij si krásný věk 21!!! *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: ...
Kris není na holky.. to jenom v the Runaways hraje bisexuálku.. jinak je čistě hetero -
narozky
Všechno nejlepší Kristen máme tě moc rádi *3* -
Happy Brighday!!!!!!!
vseetko najlepsie k narodeninam -
Blessing
Happy Birthday!!!!!!!!
I wish you luck, health, lots of love with Robert and so....
Happy 21. *14* *14* *1* *4* -
vše neej!
všechno nejlepšííííí *3* *14* -
...
vše nej *14* -
H.B.
HAPPY BIRTHDAY!!! *3* -
Re: Re: ...
Aha...tak děkuju moc za odpověď :) -
Re: ...
Kristen je na holky i na kluky. *3* -
...
The Runaways už mám i v češtině .... je to fakt pecka film... a já jako nechápu (někde jsem to slyšela),že Kristen je na holky.... víte někdo něco o tom...já jako né,že jí nemám ráda,ale prostě jsem ještě neviděla Stmívání atd... no... ale za to jsem si kupovala Bravo,a tam byli fotky jí a Roba,kde jsou jako zamilovanej pár atd...ale když jsem slyšela tohle,tak jsem tomu fakt nemohla uvěřit,proto se ptám... :) -
Re: Re: Re: Re: on the road
to je smůla no...:-) -
Re: cože??
Kristen natáčela film The Runaways. Tam hrála frontmanku skupiny, postava se jmenovala Joan Jett. Tam kouří, pije a bere drogy. Někdo si možná myslel, že je to pravda. -
Re: K- 11
Kristen even begun filming yet! *3* -
K- 11
nevíte kdy bude nekde k sehnani K-11????..... *3* -
Re: Re: Re: on the road
zatim to tak ale nevypada !! :( -
Re: Re: Re: Cold Creek Manor
wow..it can be good..:-) -
Re: Re: on the road
no doufám že to bude brzo..:-)) -
Re: Re: Cold Creek Manor
It's where Odom's family arrives. The family which is Kristen. Then there comes former owner and wants to get the house. It snakes into the house and so on. Eventually it will kill.
*3* *3*