-
Re: Re: Re: The Runaways
jo no..:-) nějak mi tak role ostrý holky ke Kristen nesedla... *3* -
Re: Re: The Runaways
Oh, I like The Runaways, But I think it is sharp. *3* -
Re: The Runaways
Jasně že se můžeš zeptat *4* no víš, nelíbil se mi prostě komplet celý se vším všudy, nelíbí se mi ta hudba, nelíbilo se mi oblečení, prostě celkově *3* -
The Runaways
A proč se ti nelíbil? Smím-li se zeptat. -
Re: Re: Re: Re: Re: WelcometTRileys
Tak postava Mallory se mi líbila, celkově mě ten film hodně zaujal, Kris tam byla bezkonkurenční, ale jinak film The Runaways nesnášim, absolutně se mi nelíbil *9* ale beru tvůj názor *4* -
Price raspberry
Stewart is nominated for worst price ..... and that's what the film Eclipse Robert Pattinson and Taylor Lautner ...... hopefully it gets ..... and do not know if she received an Oscar??
*9* -
Re: Re: Re: Re: WelcometTRileys
Ahoj myslím, že na Kris perfektně sedí charakterová povaha Mallory nebo Joan. Když teď kouknu na některý díl Twilight sagy tak mi to nepřijde tak přirozené. Welcome to the Rileys, The Yellow Handkerchief a hlavně The Runaways krásně plynou a věříš jí to. Ona je absolutně perfektní v těchto filmech, že? *14* *14* *14* -
Re: prosim o hlas
v te adrese je lipnik dohromady, nwm proc mi to nejde,,dekuji -
prosim o hlas
PROSIM VAS, NEZABERE TO ANI 1.MINUTU prosim budte tak hodni Moc prosim o jeden hlas pro cislo 24 na strance http://www.inparty.cz/fotocasting/l ipnik/ hlasuje se kazdy den do 9.2. dekuju vsem co mi poslali hlasy -
Re: Re: kristen
Yes... *3* -
Re: Re: Re: WelcometTRileys
To je dost možný, ale pro MĚ je Bella, můj osobní názor. -
Re: kristen
Kristen si vlasy barvila na blond vždy jenom kvůli nějaké roli *4* -
Re: kristen
from birth ... *3* -
kristen
Ej oddkdy má kristen blond vlasy??? *1* -
Re: Re: WelcometTRileys
Stewart has repeatedly said she likes the role of Joan Jett and not Bella .... But yeah WTTR really great and memorable roles ... *3* -
Re: WelcometTRileys
I když je fakt, že pro mě bylo ze začátku docela težký se přeorientovat z Belly na tuhle roli, ale jinak povedenej film *4* -
Yes, I know... :) *3* -
Hned jak jsem si přečetla tvůj příspěvek jsem se na něj musela kouknout a máš pravdu, je skvělej *3* -
Czech on your website is here .... http://www.ulozto.cz/7383848/welcome-to-the-rileys-2010-brrip-cz-tit-vlozil-xfifas-avi *3* -
Na jaký stránce si ho našla? já ho nemůžu nikde sehnat *7* *9*