Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • krisstew

Re: WelcometTRileys

yes, is it great movie. *3*
  • krisstew

catalog

Kristen Vogue shot catalog that is ready in February. *3*
  • WelcometTRileys

Tak co už jste viděly Welcome to the Rileys? Je to absolutně super film. Jsem z něj úplně unešená *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: vb

Ale o to právě jde...Joan Jett takové vlasy prostě měla, navíc právě to chce odvahu a talent nebát se se kvůli filmu trochu zošklivit(podle někoho, mně tam přišla svým způsobem heká, nevím proč, protože ty vlasy se mi opravdu také nelíbí)
    Jinak můj názor na The Runaways je opačný-je to jeden z mých oblíbených filmů, je úžasný a stejně tak Kristen. Ona je vždycky úžasná, dají se od ní očekávat velké věci. Ani u Stmívání nechpu jak někdo může kritizovat její výkon
  • krisstew

Movies

The first two movies by Kristen .... played five minutes there is not it? : D *3*
  • veronica.m.

??

tak bude uz neco??? *14*
  • your-darling

Re: She won the prize

jo jo..měla jsem z toho radost..:-)
  • krisstew

She won the prize

Stewart has become a great actress best !!!!! Well done! :) *3*
  • krisstew

Re: Re: Re: ...

Yes, it is! I am Czech and my translator helps you to write there. In America, it can be downloaded! Although I credit I have, but I found it also in Czech. It's a nice story. Have I seen better. :)
  • your-darling

Re: Re: ...

jéé:-) Kde si to stáhla??Je to hezký??:-)
  • krisstew

Re: ...

Myslím že On the Road je zatím pozastaveno.... hodně scén je tam v létě.... a Welcome to the Rileys už mám stáhlé.... *3*
  • your-darling

Re: Re: Re: film

jo no...nejlepší jsou stejně ty první dvě..:-D
  • your-darling

Re: Jméno

já když to čtu tak si vzpomenu na Bellu :D
    a to už tak křehký neni, ale jinak Kristenino jméno se mi docela líbí..:-)
    *4* *4*
  • Jméno

Vždycky když čtu jméno Kristen Stewart tak mi to připadá jako křehký jméno. *7*
  • your-darling

tak to nemam tuseni. zkousela jsem ho hledat, ale nic. kdyby si neco objevila, tak napis, jo... *4* *4*
  • your-darling

o tom Safety of objects vůbec nic nevim.. *4* , ale jestli je tam Kristen tak by to mělo být ok...:-)
  • veronica.m.

Me zatim hodne zajma on the road -je to dokonala knizka a film .. no snad bude dobrej nnoo kdyz tam je kristen tak jakej assi ?? :DD nevite nekdo kde je na to upoutavka ??
  • krisstew

no v česku to ještě není dostupné a to ani jedno... a na internetu jedině za prachy můžeš stáhnout filmy mě by spíš zajímalo jak to vypadá s Safety of Objects nevím totiž kde to mám stáhnout *4*
  • your-darling

...

Nevíte jak to vypadá s těma filmama WElcome to the Rileys a On the road??? *4* *4*
  • your-darling

Re: Hlasování

jo tam taky odhlasováno..:-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit