Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • narzis

BD

jo a slysela jsem ze druhej dil bude az v roce 2012?!je to pravda?pac jinak se zblaznim kdyz prvni cast ma byt nekdy na zacatku roku 2011 nebo jak?
  • narzis

Re: Re: Re: ...

haha tak jsem to nejak zjistila,nataci ted film "on the road" takze nemuze prijit na TCA2010 coz je trochu skoda,nevax),tesim se ale na film x)
  • your-darling

Re: Re: ...

a víš že taky nevim...třeba si taky hodila dovču...nebo jestli už se herci připravují na to podzimní natáčení BD..nwm... *4*
  • narzis

Re: ...

no ja bych to taky chtela vedet,ale co uz...nemam paru co treba ted kristen dela,ma taky prazdniny jako my nebo neco nataci?:P
  • your-darling

...

lidi,kde jste..chodím sem už pomalu týden a nikde nikdo... ??? *4*
  • narzis

Re: Re: Re: Re: new?

jojo to souhlasim:):I
  • your-darling

Re: Re: Re: new?

já vlastně ani nevím...to říkali bulváry,ale já si myslim,že jestli spolu nebyli nějak dlouho,tak alespon nějaká menší aférka tam byla... *7*
  • narzis

Re: Re: new?

oni nekdy rekli ze jsou spolu?:D
  • your-darling

Re: Re: Re: Re: Re: the runaways

v The runaways hrála skvěle...Já jsem spíš romantickej typ a fanynka twilight,takže mi jako Bella přišla lepší,ale každopádně je to moc dobrá herečka a ukázala hodně lidem,že je schopná zahrát cokoli... *4* *4* *4* *3*
  • your-darling

Re: new?

asi nic moc...teda jestli si slyšela,že se rozešla s Robem - zase - ale to neberu jako 100% zprávu,protože oni chvíli byli spolu a pak zase ne atd..nechci šířit nepravdiví informace... *4*
  • meggie36

new?

hoj je tu neco novyho?? dlouho sem tu nebyla?? krkome toho že kristen je *lesba* *1* vaazne vtipneee *1*
  • your-darling

Re: Re: Kirsten

to je přesný a dost výstižný...taky tohle nepochopim..jako by to mělo ovlivnit to jak hrajou,nebo je to někam posunout...
    je to fakt trapný... *9*
  • narzis

Re: Kirsten

:D:D:D
  • stefanie555

keci

tákže lidi.ti co říkají že je kristen lezba jsou opravdu k popukání.Ona má velice dobré vztahy se svýma kamarádkama.A hold si dávají pusy.No a?!Já mám kámoška a ta si taky furt dává pusy s jednou svojí kámoškou.Sice je mi z toho na blití, ale to že je to moje nejoblíbenější hvězda nic nezmění.Ani její zvyky nebo orientace. *1*
  • Re: Kirsten

Bože, tyhle příspěvky mě fakt dojímají. Někdo si vymyslí nějakou kravinu, další blbec tomu uvěří, prodá to bulváru a už ta duchaplná informace letí po světě *9*
  • your-darling

Re: Kirsten

a to ses jako dozvěděla kde??
    Zrovna sem psala jinde,jak mě tyhle keci se**u a teď tohle...mmm...pěkný... *16*
  • bergii

Kirsten

Další důležitá poznámka a myslím, že pro mnohé dobrá zpráva stejně jako pro mně:))
    Kirsten je lesba!!wohoou aplaus *14* takže dámy..fantazii se meze nekladou *14*
  • Re: Re: Re: Re: the runaways

Já myslím že kristen takovíhla role jako Joan sednou,tan film sem si uplně zamilovala protože jak Dakota tak i Kristen ty role ztvárnili upně bestově a nwm nwm jak by ten film vypadal kdyby tam nehráli tyhle dně,ve stmívání hraje takovou křehulu,podle mě jí tyhle role prostě padnou víc,ale je o jen můj názor.....
  • narzis

Re: K zatmění a všemu kolem

me se v tomhle filmu libil predevsim Jasper....aaaaaah<3 moc penej tam byl,mozna vlasama,nevim cim to bylo a mas pravdu Kristen tam byla taková,mno divná,možná tou parukou....:/kdo ví....
    ale přišlo mi že se v tomhle díle nedělo jen o Kristen(v jinym slova smyslu) mno ale stejne uzasnej dil:)
  • Re: ..

kristen mala blond vlasy este pred zaciatkom natacania twilight sagy...potom sa dala ostrihat a prefarbit si vlasy na cierne koly filmu-The Runaways kde hra Joan Jett a hra tťam aj dakota fanning......a v zatmeni us ma kristen parochnu *4* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit