Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • autogram

Prosím vás, není tady někdo, kdo si Kristen psal o autogram a komu ho poslala??Jestli ano, na jakou jste prosím psali adresu??
  • qlarqua

Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

souhlasim s Annou!
  • qlarqua

Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

mas ve svym počítáním chybu. čtyřka je rozbřesk, pětka je půlnoční slunce(stmívání z pohledu edwarda). nwm, jk neznalci, ale já, jelikož fanda to mm v malíčku.. tk tímhle prosím nenalce twilight sagy aby si, než začnou psát něco, někde zkontrolovali, to, o čem chtěj psát. děkuju!
  • qlarqua

Re: Kristen v TV

jsem se na něj koukala a byl fgt pěknej. hlavně kristen to hráa mooc dobře. *14*
  • narzis

Re: Re: Re: Re: Kristen v TV

jojo nekdy jako kluk:D

fakt? kristen to sedi tam lip ,mas pravdu;)
  • your-darling

Re: Re: Re: Kristen v TV

jo,včera sem na to koukala...ona byla tak malinká...i v tom filmu Chyťte tu holku,ale tady fakt moc...musela sem se smál,ale vypadala tam občas trochu jako kluk... *4* *4* ale jinak dost drsnej film...
    Prý měla napřed Sarah hrát Hayden Panettiere...kristen byla lepčí... *1* *1*
  • Re: Re: Kristen v TV

No myslim, že dneska na nově =)
  • narzis

Re: Re: Kristen v TV

doporucuju,drsnej film....
    to jsem kristen jeste neznala akorat tu jodie foster,ta tam hrala super a ta mala holka jsem rikala mala holka(proste jako nejaka postava ve filmu....)
    no a kdyz se na to kouknu ted ,kdy vim kdoje ta mala holka,tak moc dobré,fakt ze jo!!!!:)
  • your-darling

Re: Re: Re: the runaways

na 100% *14* *14* *14* *14*
  • your-darling

Re: Kristen v TV

vážně na čem??chtěla sem to vidět a nešlo to stáhnout... *9*
  • Kristen v TV

Nazdárek lidi.
    Mam dojem,že zítra se bude vysílat Kristenin film Panic room =) *3*
  • narzis

Re: Re: the runaways

ale co už,kristen je dobrá herečka:))
  • your-darling

Re: the runaways

jo přesně...film je moc hezkej,ale představit si Kristen v roli Joan...to chtělo hodně si zvyknout... *4*
  • narzis

the runaways

hej dneska jsem si stahla ten film a koukla se na nej a je fakt drsnej
    moc pekne to udelali aby to zmackli do dou hodin az bylo skoda ze to tak skoncilo
    moc se mi to libio
    a kristen,mno blby ze jsem vedela kdo to je pac to bylo nechutny :Dale snazila jsem se na ni divat jako na postavu,joan jett je borka
  • narzis

Re: Re: ...

ajo ,uz vim
    jo tam vypada jeste hodne mlada x))
  • narzis

Re: ...

to je adamem brodym?
  • your-darling

...

Hej,dneska bylo v televizi Chyťte tu holku...a Kristen tam byla hrozně taková mladá...fakt nezvyk..koukala sem na to jak na nevim co,ale fakt hustý.. *4*
  • Re: Re: Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

no jenom abys věděla, nikdo tě tady neurážel, jen jsme tě kapičku opravili, jelikož se nedalo koukat na to, jak si ..... no nebudu tě urážet....
  • Re: ..

Vlasy nemá obarvené, ale má paruku, jelikož si je kvůli jinému filmu musela ostříhat.
  • Re: jsem asi jedina komu se to nelíbí...

Ahoj. Vážně nevím, kde jsi vzala takový kraviny....
    Všechny 4 díly jsou z pohledu Belly, jen jedna třetina Rozbřesku je z pohledu Jacoba a to v době, kdy je Bella těhotná, samozřejmě s Edwardem. Na začátku Rozbřesku si vezme Edwarda a na svatební cestě s ním otěhotní.
    Takže tě prosím, neodsuzuj film, když ani nevíš, o čem vlastně celá Twilight saga je..
    Jak tady už několik lidí podotklo, Půlnoční slunce: stmívání z pohledu Edwarda, není dokončeno, protože někdo zveřejnil nedopsanou knihu a Stephanie už ji nedopíše. Nedopsaná kniha je na internetu ke stáhnutí.
    V zatmění není zase tolik děje, to máš sice pravdu, ale jako film se podle mého názoru povedl nejlépe. Také mi příde, že si to Stephanie nechala vše do Rozbřesku, všechny nejlepší scény, aby to byl co nejlepší konec.
    Nevadí mi lidi, kteří odsuzujou film, prostě se jim nelíbí, ale když někdo odsuzuje celou Twilight sagu, knížky a k tomu všemu ještě uráží Stephanie, která mimo to napsala ještě Hostitele a Krátký druhý život Bree Tannerové, což jsou taky mimořádné knížky, když ani nečetl Twiligh sagu, tihle lidi mě vážně štvou.
    Takže si laskavě přečti knížky, pořádně si to v hlavě srovnej a až pak teprve někoho veřejně urážej.....
    *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit