-
..
tak co?uz jste nekdo videl zatmeni?ja na to jdu ve ctvrtek,nemuzu se dockat:))
jinak vsimli jste si jak ma kristen nove obarveny vlasy?:)
docela ji to slusi:)) -
=)
sluší jí to =)** -
Re: vb
klid..sem stejnýho názoru,protože když sem viděla ty fotky z filmu...To je hrozný...a Kristen má ty vlasy divný pořád...O toho jak si je nechala ostříhat,ale ten film chci stejně vidět... *4* -
vb
tak sem viděla runaways, přesto že mám kristen jako herečku ráda, tak jesli ju ještě někdy uvidím v takovým kostýmu takhle nalíčenou s takovýhlema krátkýma černýma vlasama tak se zbliju, pardon, vím že je tu spousta faninek co sem jim ten film líbil, a ona podle mě svou roli zshrála velmi dobře, mně to prostě nesedlo
*9* -
....
Já kristen upe žeru...ale prej to bylo docela těžké vžít se do role belly protože není jako ona.Ale zarálo to super.. *1* *1* *1* *14* *14* *15* *15* *14* *14* -
twilight
alice s bellou jsou nejlepsi s toho filmu.a kluci jsou fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuujjjjjjjjjjj! *3* -
Re: Re: Re: The Runaways ke stažení!
dobre ze jsi to udelala:) tesim se o prazdninach se divat nevsechny ty ruzny filmy x)) -
Re: Re: The Runaways ke stažení!
Není zač, o to jsem se prostě musela podělit. Uff, úžasneeej film! *14* *14* -
Re: The Runaways ke stažení!
hej diky moc:) -
The Runaways ke stažení!
The Runaways konečně na ulozto.cz ke stažení:
http://ulozto.cz/5114 878/the-runaways-2010-dvdscr-cztitl .avi
*14* -
....
wow..podivejte se na jednu jeji fotku
http://2.bp.blogspot.com/_IP SOmRdlS0Q/SjKNmafkTNI/AAAAAAAABJE/d gGHeKy-CH8/s400/kristen+stewart+mul let+new+hair+cut.jpg
hruza...toh le snad ani neni ona...no co..stejne je super..a kouri stejne jako ja..jeste lepsi..ikdyz se to k mimu veku vubec nehodi..ale co *5* *5* *5* -
Re: Re: mtv movie awards
jestli nekdo ma moznost natacet to na televizi tak to pak dejte prosim na youtube,bylo by to pro jiný fajn jak třeba pro tebe:) -
Re: mtv movie awards
Jááá cu MTV *9* -
mtv movie awards
mtv movie awards muzete sledovat v nedeli 13.cervna v 13:00 na MTV cz
tesim se:) -bude i preklad -
Re: Re: Re: Welcoe to the Rileys
jo,to jsem stejneho nazoru,ale uvidime, doufat muzeme:) -
Re: Re: Welcoe to the Rileys
Tak děkuju... No, tak snad se to sem dostane, moc bych to chtěla vidět. Ale dost pochybuju :(... -
Re: asasa
to jsou uplne nejnovejsi shooty s ni myslim z caspoisu Elle -
asasa
kristen to tak moc sluší na těch pár nových fotkách *4* Kde ste je sehnali? -
11.místo
měli byste se naučite číst;)
víte proč je Kristen jen na 11.místě?proto:
Nejnavštěvovan ější osobnosti (vyjadřuje návštěvnost dané osobnosti za 60 dní)
no jo a kdyz se u ni ted vlastne nic ak nedeje,proc se koukat,to samý u Roba
a naštěstí nedělaj ptákoviny takze taky nejsou nejak navstevovany tadadá *3* -
Re: Welcoe to the Rileys
no vyslo to uz a to na festivalu sundance ktery se uskutecnil nekdy v lednu tohoto roku
jestli se objevi v cesku na DVD to nevim ale snad ano:)