-
Welcoe to the Rileys
Ahoj lidi, nevíte někdo jak je to teda s tím filmem "Welcome to the Rileys"? Hrozně jsem se na něj těšila. Měl se natáčet minulej rok, 2009. Tak já nevim, točit už to snad nemůžou... nebo jo? *7* Nevíte o tom něco? Předem dík =) -
fotky..
psali jste tady,že by možná pomohlo přidat ty nový fotky..tak jsem jich pár našla..Snad to alespoň trochu pomůže,protože aby byla Kristen i za Hanychovou..to je fakt moc.. *8* *8* *8* *8* -
Re: ...11*
jojo:D -
...11*
To je snad zlý sen...Kristen na jedenáctým a předběhla ji ta pipina Hanychová !! *16* doufám, že neurážím lidi co maj Hanychovou rádi,ale..tyhle dvě to je ..to se nedá srovnávat a další taková hvězda je třeba Justin Bieber!...ale vsadím se, že brzy z toho vrcholu spadne a má po ptákách ! *13* -
Re: new
jo ,o tomm jsme se taky bavili,klidne to udelej,budem jen radi:) -
new
hele a co kdybychom pridavali new fotky protoze ty se pak objevi na hlavni strance a tim padem se na ni koukne vice lidi *3* -
fdnmjdf
Do pr*ele Kristen tu už není na žebříčku :((( -
why
Já Kristen zbožňuju a vždycky budu. Chodim sem každý den a neuvěřitelně mě štve, když vidim, jak po tom žebříčku neustále klesá a klesá. -
Re: 8. místo
je smutný,že ted není ani mezi deseti nejlepšíma..začímě to celkem dosti vytáčet... *16* *8* *8* *8* *8* -
Re: Re: ! ! !
snad to bude zase OK... *4* -
Re: ! ! !
ja uplne:huh?co se stalo?:D
ale holky !za chvilku uz bude zatmeni! a o prazdninach Kristen nataci novy film "on the road"-nepodarilo se mi to dat na novinky tak to prosim udelejte nekdo za me,dik;) -
! ! !
Tak tohle už je vrchol..vím,že se tady vede už dlouho diskuse o tom na kolikátém místě Kristen je a bylo to špatný...
Teď to dévatý??To je ještě horší... *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Re: Re: Re: Re: Re: 8. místo
a jak se to stalo?:D -
uff...už je zase na sedmém místě..jak na dlouho nevim,ale je to fajn..mohla by se posunou ještě výš.To by bylo nejlepší... *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
Re: Re: Re: Re: 8. místo
*výš *1* -
Re: Re: Re: 8. místo
juhůůů...kristen je už o místo víš !!!...jen tak dál lidi ! *1* *14* -
Re: Re: 8. místo
jejda co se deje
ale decka za chvilku bude zatmeni!!!aaah! -
jo..ted sem na to koukala..je to čím dál tím horší...Kristen 8.
Robert 4. a Taylor je až 32..myslím..
A to nemluvím o tom,že Stmívání a Nový měsíc překonalo i H2O:stačí přidat vodu.
*16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
nooooo tyjo jako meli bysme s tim neco udelat !!!!! *16* *10* *3* -
8. místo
normálně....už mě no štve...kristan pořá klesá níž a níž...už je na 8.místě !!!! *9* *9*