-
Re: Re: caw
snad ji ty vlasy narostou ;D -
Re: caw
jo jasně....Kristen je fakt úžasná upe jí zbožnuju -
caw
caw jak se mate zboznuji kristen je uzasna podte psat na diskuze aby predbehla vanessu co vy na to???? -
Re: Re: Ví to někdo?
teda pardon, je to nervové onemocnění s následným ochrnutím končetin -
Re: Ví to někdo?
Georgia (Kristen) má ataxii (tuším Friedrich ataxia), je to nemoc svalů,
sice smrtelný, ale nezemře na konci. -
the runaways
nevite kdy je ten film The Runaways v kine? -
Re: Kristen je Těhotná???
já si myslím že je to drb ae tky nemusí -
Re: in touch
Ahoj, já ho mám, oskenovala jsem ho a poslala kámošce... a ona ho dá na svůj blog: seventeen4ever.blog.cz *15* *15* -
Re: in touch
ja se vzdycky kouknu v trafice na ten casak pac nema zadny igelitovy obal takze to hezky poctu ale dnesni fakt nevim x/ -
Ví to někdo?
Ahojte:-)Nevíte někdo jakou nemoc má Kristen ve filmu The cake eaters a jestli umře.Dík za odpověď -
in touch
nemate nekdo stranku na dneš¨ni in touch tam bylo neco o robertovi -
vis co si myslim? ze si to jaksi spletli mozna s knihou ...v rozbresku je totiz taky tehotna xD xP -
Re: co můžem dělat?
na lepší místo mislím *7* -
co můžem dělat?
Co můžem dělat aby jsme kristen opět pomohly dostat se mezi top osobnosti? *7* -
jsme z5
Jsem tu zpet po dloho dobe:):)..nekdo em tu zna nekod ne!..:)..No jo ja jsme ta co utoci kdo ji nema rad ja jsem ta co oduvodnuje lzi atd atd *15* *15* *15* no tak muj uvod!:)..moc se tu toho nedeje!:):)..ale uvidime co se s tim da delat!:)..treba naky tema do kteryho se zapoji spousta lidi!..apod.:)..co vy na to? -
Kristen je osmá
a sakra Kristen je osmá *16* *16* -
vote for ashley tisdale
mužete prosím hlasovat pro Ashley tady>
http://tweeterwall.mallpl ace.com/tw/worldwide/best-female-so lo-artist
stačí kliknout na to plusko u její fotky, je to vážně velmi důležité.. hlasovat se může po 20 minutách
děkuju všem kdo pro ní budete hlasovat -
nn to je určitě jenom další kec *3* -
mc
neberte to jako narážku na Miley protože mám Miley úplně stejně ráda jako Kristen obě sou nejlepší ale Miley hrála v míň filmech než Kristen. Kristen hrála v dost filmech. Ale obě mám strašně ráda sou to skvělý herečky!! -
Kristen je Těhotná???
cože Kristen je těhotná??? *7* *7*
no buďto to je další výmysl novinářů nebo je to pravda.ale já spíš věřím tý první možnosti.ale to vý jenom on dva.
ale fakt by mě to zajímalo *4* *4*