Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

*15* *15* *15* *15* toe hezky jak se smejou *15* *15* *15* *15* a proto jich udělam co nejvic *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* sem mentalníííí *15* *15* ....tak sem hotova no co? *15* *15* fakt sis to vyložila ale úúúplně jinak *3* *4* ...no kdo by chtěl? *9* *5*
  • petlluska

Re: ahoj

cau bejbizové tak sem tady!!..Evča mi psal ze je tady nuda....to se ale ovsem musi rychle spravit!!... *15* *5*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: ahoj

ty woe no podivej se nekdy jak se vsechny ty smajly nastejno tlemej! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* To je vtipny ja se tu vaaalim z tebe i z tech smajlu!..prej uz jsme hotova *15* *15* *15* Ja nemuzu!
    Jo tak byhc nechtela aby me to tahlo!!!! *13* *13*
  • deniska-l

Re: Re: Re: ahoj

*15* *15* *15* přesny no *15* *15* fut vysmaty *15* *15* *15* no nevadiii *15* ten film je bezvadnej:D ...chudak kristen jak ji tam zatahnou ty ruce do toho sklepa ááááá *9* *9* *15*
  • bellinka

Re: Re: ahoj

hhh!: *15* *15* *15* ja si nemuzu pomo ale je to vtiony jak prelejzame z herce na herecku *15* *15* *15* *15* a jak nwme ani co psat ale pisem protze to tu je mrtvy *15* *15* *15* ..Jo a jinank Prokleti domu slunecnic nejlepsi! *14* *14* brrrrrr *15* *15* *9*
  • deniska-l

Re: ahoj

čusky *15* ....kristen je taky moe nej herečka *15* a co sem konečně zkoukla Prokletí domu slunečnic, tak ještě mnooohem vic....v tom filmu je fakt bezvadna *4* ...
  • bellinka

Re: fajná holka

spis 1* *15* *15*
  • bellinka

ahoj

ahoooj holciny!:):)..Tak obcazim moje oblibene herce/herecky!:):)..a Kristen patri do mejch nejoblibenejsi vlastne ona je ta nejoblibenejsi!:):)..
    Tak se ptaaaaam jak se dneska mame ?!?!?!:):):)
  • supeeer

ve stmivani se mi mi moc libila *15* *1* *3*
  • sisineszka17

Kiki...

jeto ta nej ne nej nejepčí a moe nej nej nej nejoblíbenějčí herečka in world!!!miluju ji (ale nese lezba) a doufám že se ji bude dařit i dál!!a Kiki s Robem by ste se k sobě hodili!!!!!!!!! *14* *3*
  • n-abby-sciu

Re: ?

Ahoj, Kristen má oči zelené, pouze ve Stmívání (a teď i v Novém Měsíci) musela nosit hnědé čočky, protože Bella má v knížkách oči hnědé.
  • 1005nc1989

?

Ahoj, prosím jakou má Kristen barvu očí? na každé fotce jsou jiné??? *7*
  • Re: Re: ...

Som rada, že som sa mohla podeliť o svoj názor na moju milovanú Kristen a ešte radšej, že sa našli ľudia, ktorých to oslovilo a ktorí zdieľajú, tak ako ja, moje nadšenie! :-)))
  • Re: ...

mas pravdu, taky to sleduju na zahranicnich strankach. jak kristen tak rob nataci sve dalsi filmy. slecna nema moc prehled
  • narzis

Re: nej

horor byl dinej zajimavej ale i dobrej,mozna proto ze to hezky tam zahral kristen ;)
  • narzis

Re: ...

vsechny ty prspecky jsi mco hezky napsala s vetsinou souhlasima taky ji strasne obdivuju a obdivuju i jeji herecky talent malokdo dokaze tak dobre zahrat jako ona a to tak brzy jsem fakt z ni paf :)
  • narzis

Re: píseň

z filmu "INTO THE WILD"
  • n-abby-sciu

Re: Re: Kristen=skvělá herečka

Bylo mi adminy tzv. nabídnuto jestli nechci být správcem fanklubu - jakéhokoli... a tak jsem si vybrala právě Kristen Stewart, pak film Twilight a herečku Ashley Greene.
  • kikines

Re: Kristen=skvělá herečka

jak si to udělala, že ses stala správcem ?
  • Kristen

Ahoj,chtela bych poprosit,jestli byste mi nemohli poslat na email filmy co mate s kristen,moc prosim,dekuju. pp

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit