Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

No ja se toho nemuzu ani dockat *15* *15* *15* *3* *3* A knihy?..ty jsou neco dokonalyho!..nidky jsme nic tak dokonalyho necetla!..-sice otho ctu malo ale stejne-su dokonale *14* *14* *14*
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

jj *9* no třeba to tak mit prostě musi *15*
  • bellinka

presne taaaak!..treba trochu ucisnou!..nalakovat!..a trochu min se malovat!..s tou cernou to trosiscku prehani i kyz jd epste nekam tak je tak namalovana jako do toho filmu!:( *9* *9*
  • 99.christina

JJ, knížky jsou perfektně napsané =) Už se těším na premiéru New Moon =)
  • bellinka

No jako jsem!:(.. *9* *9* az bych rekla prehane *9* *9* Jenomze za to mmuzou ty kniiizky *9* *9*
    No tak me by zase tak nejak Edward nevadil noo..ale zase s jinym Edwardem by to nebylo ono!:(..takze ono tezko rict no! *9* *9* uz jsme jenom zvedava jaky to bude s nobvou Victorii! *7* *7*
  • deniska-l

no práve *15* třeba kdyby s tim něco uděllala bylo by to oki *15*
  • 99.christina

Re: Re: Re: Re: ahojky

Vidím, že jsi do toho stejně zažraná jak já =) ale pro mě by to bylo horší bez Edwarda, bez ní taky =(
  • bellinka

ona to nosi tak nejak uplne rozcepejreny *15* *15* *15* a nekdy to vypada jako dybyb to nemela ani ucesany *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: ahojky

Ja ty vado nw co bych delal jasny amm knizky!..ale to pste nejni ono§..a kdybyb tam treba daly nekoho jinyho za ni?!..to by snasd bylo ejste horsi nez kdybyb to nenatocili vubec! *8* *8* *9* *9*
  • deniska-l

prostě za čas dorostou *15* mě by se libila v kratkejch ale ona tohle nosi tak neupraveny *15* *15* *5*
  • 99.christina

Re: Re: ahojky

Přesně mOje slova =)
  • bellinka

No ja vim no ale stejne vlasy jsou vlasy....jo prave ja si to chtela nechat dorust jako to mela ona!:(:(.. *9* *9* jo ale kdzy si to necha prodlouzit tak nebudou jeji! *15* *9* *9* *15*
  • bellinka

Re: ahojky

presne tak ja byhc rekla ze neceka dite!..a mozna by to bylo i lepsi no!... *9* *9* protoze by to mohlo prekazit pokracovani twilight sagy jako z filmovani a to byhc ais neprezila *9* *9*
  • deniska-l

jednou je herečka tak se musi obětovat *15* *15* *15* ne ale je fakt že měla úžasny vlasy *14* ono to doroste *15* a může si je nechat prodloužit *3* ...
  • 99.christina

ahojky

Ahojky lidi =) Jo hraje úplně super, jo a zrovna si čtu že v REÁLU teďka je asi těhotna s Robem ... teda nevím no, spíš myslím co si ten bulvár ještě nevymyslí ...
  • deniska-l

Re: Re: Re: Re: Re: kristen

diky za pochvalu *15* *15* to teda ne, je 22:26 *15* *15* *15*
  • bellinka

no tak ja byh cto neudelala jako!..tak parukane?!. *10* *10* kdyz ji ty vlasy delalay krasnou! *7* *7* *9* *9*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: kristen

no to uz vypada dlcl slibne!:).... *15* *15* *15* *15* je 22:22
  • deniska-l

jj *15* to ja taky doufam....tyhle vlasy fakt nicmoc *15* *15* ale je to kvuli filmu no tak budiž *15* *15* *15*
  • bellinka

Re: Re: Re: kristen

Jako napriklad kdo?!.. *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit