Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • n-abby-sciu

Re: Re: Re: Re: Re: ahojky

Myslím, že by jsme měli přesunout tuhle diskuzi k filmu, aby jsme to tady neplenili. *4*
  • 99.christina

Tak to máte super =) =)
  • n-abby-sciu

99.christina: Jak tak koukám jsi z Karviné, nepojedeš náhodou na premiéru New Moon do CineStaru v Ostravě? Už teď máme domluvený takový sraz a chceme jít (všichni fanoušci) na premiéru společně.
  • 99.christina

Přesně, přesně =) =)
  • n-abby-sciu

To jsou jen amatérské trailery, ale kdyby byli už právé trailery tak jsem v sedmém nebi, i když to čekání by bylo ještě horší... zřejmě bych trpěla absťákem. *1* Naštěstí si můžu (opět a zas) kdykoli přečíst všechny knížky. Ach svatá Twilight sága. *4*
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: ahoj

No ja je mam tak nak delsi nez poramena!...no skoro stejne dlouhe jako mela ona!:):)..a taky jsme mela takovou podobmou barvu no!:):)..
    Presne dlouhy by byly ale ne husty!:(:( *8* *8* ...Achjo mit je jakom tak z poloviny hezky jako je MELA ona!:( *9* *9*
  • 99.christina

Znám super stránku, o Stmívánbí a všech dílech, jsou tam knížky online a vše možné =) Jestli chcete pošlu odkaz =) http://zrada.pise.cz/
  • bellinka

99.christina
    No tak jako jestli chces a kdybyb si ty samam chtela s ejenom tak lehce dozvedet co bude tak muzem klikne pres icq *15* *15* *15* ale nerada byhc ti to rekla cely *15* *15* *15*
  • bellinka

Presne tak to se jinak neda *15* *15* *15*
  • 99.christina

Bellinko: Tak to bych si s tebou vážně ráda pokecala naživo, před pár dny jsem dočetla dvéojku, mám i už jedničku ... ale nemám ještě 3 a 4 , a sem úplně zmatená z trailerů, které natočili ke 3 a 4 ... vůbec newím co se tam bude dít *1* těším se až si to celé přečtu *4* takže bych tě klidně celé hodiny poslouchala *1*
  • n-abby-sciu

Taky bych ho brala, mám celkem dost dlouhé vlasy, ale za to je nemám husté... jako Bella má Kristen ty vlasy vážně parádní.
  • n-abby-sciu

To nás teda je - MNOHEM VÍC... A stále rozšuřujeme své řady. *1* Mě už taky snad každej říká, že jsme blázen, ale když ono to je prostě TWILIGHT, to se jinač nedá! *4*
  • bellinka

tyyy wogo!..ja chci taky pricesek *15* *15* *15*
  • bellinka

jasny no ,,kolegove''..ale bylo by to lepsi kdbyby bylo pste jenom kolegove *15*
  • bellinka

Ver mi ze je nas vic!:)..mnohe vic *15* *15* ale tak kdyz sjem to zrovna ja *15* *15* me bavi nejvic to nekomiu vypravet tyknihy treba kamos se koukal jako na Stmivani a atak se me ptal co bdue *15* *15* *15* a ja mu to vsechno vypravela a on ty wo ty ses do toho zazrana *15* *15* ale jako byhcom za to mohly to on to oni to ty knizky *15* *15*
  • n-abby-sciu

Twilight je úžasný a souhlasím s tebou, ono by to bez Roberta nebylo ono, i když bez Kristen taky... ti dva jsou spolu vážně skvělí "kolegové". *4*
  • n-abby-sciu

Jojo, vážně, z pravých vlasů... z jakého filmu nevím, mám to totiž z Ilustrovaného průvodce filmem - Stmíváním - a tam píšou jen o té paruce.
  • 99.christina

Je fajn bavit se sněkým koho Stmívání SÁGA baví tak jako mě =) =)
  • bellinka

hh *15* treba si o nekdy upravy no *15*
    ..
    Fakt mela pricesek?to jsme nevedela a ja si poard rikala jakto ze to ma tak husty *15* *15* V jakym filmu???
  • n-abby-sciu

Je pravda, že má hezké vlasy - teda pokud má ty dlouhé - ale například v Twilightu měla příčesek, aby měla ty vlasu hustší, a nabarvené, jelikož v předchozím filmu měla vlasy černé s červenou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit