-
Re: Re: Re: Re: Re: Kristen
no to ano, vypadá opravdu stupidně, vůbec jí ta paruka nesedí. Snad to ve filmu bude jiné, ale fotky sou děsné -
Re: Re: Re: Re: Kristen
hm to jo viděla si ji už s tou parukou v zatmění ?vypadává to příšerně jako by to ani nebyla Bella *8* *8* -
Re: Re: Re: Kristen
bylo to u ní nezvyklé, ale pak mi přišlo, že ji to sluší, akorát mě sere ta paruka, kteru bude muset mít v eclipse *10* *8* -
Re: Re: Kristen
mě to teda pěkně nasralo *10* -
Re: Kristen
Jo, musela je dát dolů kvůli novému filmu. *9* -
Kristen
ahoj, nevíte jestli si nechala Kristen ostříhat vlasy nakrátko jak jsem to viděla na pár fotkách? (doufám že ne) -
Re: GG
na new moon mi vadil přesně ten prostředek kde nebyl edward,přišlo mi že se nic neděje ale vydržela sem to a byla odměněna,každopádně se mi nejvíc líbí eclipse,ten je nejvíc napínavej a i ten romantickej trojúhelník tam dostává pěkně zabrat asi začnu zase číst od začátku *3* -
kristen
Neexistuje lepší herečka !!! *3* *3* *4* *4* *1* -
Re: Re: GG
jj -
Jestli se chceš bavit o knihách, měla by jsi jít na diskusi k autorce, tj. Stephenie Meyer. *3* -
ja taky cetla o sto sest nevim ale jinak to nejde a myslim ze to jde skoro u vsech takhle,nikdy jsem nedokazala tak rychle precist tak tlustou knizku ale proste Steph je ta nej ^^ -
Re: Krs
dobry video ;) -
Re: ...
Kristen mám moc ráda, super herečka viděla jsem asi 75% jejich filmů. Ale tohle co tu vikládáš zní trochu psychopaticky *9* -
GG
Já jsem se pustila do všech těch knížek a měla je přečtený za 8 dní.. Každej den četla a četla.... každej en chodila obden po škole koupit další dáíl XD -
GG
Čau chtěla jsem se přidat do toho dlouhýho řetězce rozhovorů dole, ale nějak se nedal najít konec XD Tak se ptám, kterej díl se vám nejvíc líbil Stmívání - new moon- eclipse - nebo rozbřesk? Já bych řekla že new moon protože to bylo děsně romanticky krásný, ale upřímě kdo se uprostřed knížky nezačal nudit a nečekal kdy tam ten edward zas konečně bude XD -
Re: Re: Re: Krs
jj já to dělám taky :)řekla bych, že asi každej *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky
Ja to mam doma na DVD sice ne origos obal ale je to jako original no!:):).)..hudba vsechno tam je§:):)..krome BOnusu no!:( -
Re: Re: achjo
hele neprovokuj holka jooo *16* *16* *15* *15* *15* -
Re: Re: Krs
a proč ne, taky to občas dělám, celkem to uklidňuje *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky
já bych si nedokázala představit Twilight ságu s jinýma hercema třeba i bez Ashley, Nikki,Kellana by to nebylo ončo *5*