-
další fotky
Viděla jsem jak to ,doopravdy, bude vypadat při natáční jak má Kris tu paruku a asi se rozbrečím je to hnusný a nesedí jí to *8* -
I love Kris
Kristen je vážně super osobnost, ve Stmívání byla úžasná(i Rob♥) a líbila se mi v Prokletí domu slunečnic
New moon jsem neviděla, ale moc se těším *4* *4* *4* *4* -
Re: mh
Speak- tam se opravdu projevil její herecký talent. souhlasím, i bez stmívání, je to skvělá herečka! -
Re: mh
souhlasim Kristen je fakt dobra herečka. *4* -
mh
Jenom cjci napsat že se mě kristen líbila ve stmívání. Ale kdyby se někomu nelíbil její výkon ve stmívání, to znamená lidem kterým se nelíbí celý stmívání tak se podívejte třeba na speak nebo na území žen. Kristen je prostě skvělá herečka. -
Re: výmysel!!
doufam že to jsou jenom kecy :( ...protože ..já Kristen nemam ráda..( nic proti jejím fanouškům,každý má svůj názor!!!) a nechci aby s ní byl Robík...:( *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Kristen
ji to dela uplne jiny tvar obliceje moc ji to teda neslusi uvidime,ale myslim ze to pujde poznat -
Re: achjo
nejhrosi na tom je,ze se ti to neukazuje na prrofilu jestli ti nekdo nedodepsal na tvuj prispevek tak je to docela blby -.- -
výmysel!!
ahojte,no ja si myslim, že je to výmysel novinárov opať, ako to že je s Robom tehotná. Tí novinári píšu same sprostosti. To je môj názor. *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: K-M=K+R
taky možnost *7* -
Re: Re: Re: Re: K-M=K+R
Hele já si myslím*7*,že to je jen reklamní tah..............prostě víc publicity. -
Re: Re: Re: K-M=K+R
Ono se to omývá pořád dokola. Bůh ví, jestli je to pravda *15* -
Re: Re: K-M=K+R
No já tomu taky nechci moc věřit, asi je to zase nějaká kachna, ale myslím, že jsem v obchodě v In touch viděla něco na ten způsob, že se Kristen s Robem dali dohromady, ale nevím... -
Re: K-M=K+R
Fíha, ty Nostradamus, na to si ako prišla? Pokiaľ viem ja, sú to všetko iba dohady. Jedine, že by si mala dôkaz... -
K-M=K+R
Dámy!Kristen chodí s Robertem P.,takže teď už víte důvod proč se rozešla s Michaelem A. *3* -
Re: Pravda
no, taky jsem to slyšela, ale netuším...je to dost možné, i když moc nevěřím bulvárním plátkům -
Re: Kristen
jo a vůbec jí to nesluší ... -
Pravda
Je pravda že jse Kristen rozešla se svým klukem??? -
kde najdu některé ty fotky s tou parukou jak bude mít -
jo viděla....je to děs, vypadá to příliš uměle, vůbec to k ní nepasuje.......myslím, že by bylo lepší, kdyby ji ty vlasy prodloužili