Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikines

další fotky

Viděla jsem jak to ,doopravdy, bude vypadat při natáční jak má Kris tu paruku a asi se rozbrečím je to hnusný a nesedí jí to *8*
  • luccci

I love Kris

Kristen je vážně super osobnost, ve Stmívání byla úžasná(i Rob♥) a líbila se mi v Prokletí domu slunečnic
    New moon jsem neviděla, ale moc se těším *4* *4* *4* *4*
  • Re: mh

Speak- tam se opravdu projevil její herecký talent. souhlasím, i bez stmívání, je to skvělá herečka!
  • lenullka

Re: mh

souhlasim Kristen je fakt dobra herečka. *4*
  • mkbh

mh

Jenom cjci napsat že se mě kristen líbila ve stmívání. Ale kdyby se někomu nelíbil její výkon ve stmívání, to znamená lidem kterým se nelíbí celý stmívání tak se podívejte třeba na speak nebo na území žen. Kristen je prostě skvělá herečka.
  • Re: výmysel!!

doufam že to jsou jenom kecy :( ...protože ..já Kristen nemam ráda..( nic proti jejím fanouškům,každý má svůj názor!!!) a nechci aby s ní byl Robík...:( *9*
  • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: Kristen

ji to dela uplne jiny tvar obliceje moc ji to teda neslusi uvidime,ale myslim ze to pujde poznat
  • narzis

Re: achjo

nejhrosi na tom je,ze se ti to neukazuje na prrofilu jestli ti nekdo nedodepsal na tvuj prispevek tak je to docela blby -.-
  • výmysel!!

ahojte,no ja si myslim, že je to výmysel novinárov opať, ako to že je s Robom tehotná. Tí novinári píšu same sprostosti. To je môj názor. *1*
  • maeve

Re: Re: Re: Re: Re: K-M=K+R

taky možnost *7*
  • mylove

Re: Re: Re: Re: K-M=K+R

Hele já si myslím*7*,že to je jen reklamní tah..............prostě víc publicity.
  • maeve

Re: Re: Re: K-M=K+R

Ono se to omývá pořád dokola. Bůh ví, jestli je to pravda *15*
  • n-abby-sciu

Re: Re: K-M=K+R

No já tomu taky nechci moc věřit, asi je to zase nějaká kachna, ale myslím, že jsem v obchodě v In touch viděla něco na ten způsob, že se Kristen s Robem dali dohromady, ale nevím...
  • Re: K-M=K+R

Fíha, ty Nostradamus, na to si ako prišla? Pokiaľ viem ja, sú to všetko iba dohady. Jedine, že by si mala dôkaz...
  • K-M=K+R

Dámy!Kristen chodí s Robertem P.,takže teď už víte důvod proč se rozešla s Michaelem A. *3*
  • maeve

Re: Pravda

no, taky jsem to slyšela, ale netuším...je to dost možné, i když moc nevěřím bulvárním plátkům
  • Re: Kristen

jo a vůbec jí to nesluší ...
  • ducker

Pravda

Je pravda že jse Kristen rozešla se svým klukem???
  • ducker

kde najdu některé ty fotky s tou parukou jak bude mít
  • maeve

jo viděla....je to děs, vypadá to příliš uměle, vůbec to k ní nepasuje.......myslím, že by bylo lepší, kdyby ji ty vlasy prodloužili

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit