Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lidus5

Re: zrzka

kde si ty fotky viděla?
  • narzis

Re: Re: zrzka

jak asi teprv to bude tak mesic ani ne kdy ji pekne osrtihali strasny cerny vlasy ,.... no posli:D
  • narzis

Re: Re: Re: ?

tak zrhuba souhlasim:D
  • Re: zrzka

blond,hnedy,cerny a ted zrz?:D ta válí no,posles odkaz na ty fotky pls?:) *3*
  • Re: NECHODIA SPOLU

jj mě to taky tak příde,ale Kristen se dřív nebo mozna ted podle me po něm děsně opičila,jako po těch rozcuchaných vlasech,gestech atd:)
  • janomilka

zrzka

podle všeho těd má Kristen vlasy na zrzavo...teda videla jsem jeji novi fotky a docela ji to slusi!! *14* jeste aby kdyz zrzava je tak nadherna barva! *14*
  • NECHODIA SPOLU

ahojte,
    podla mna spolu nechodia, myslim len ze si to vela fanusikov zela ale skor nechodia ako chodia. Myslim si, ze ona chodi stale s Michaelom:) Napr. som čítala o Kristen Bell a Daxovi Shepardovi, že sa rozišli a nakoniec som zistila, že spolu chodia stále. Už dokonca podľa niektorých chodila s Milom Ventimigliom a to som vedela, že to je výmysel. Asi tak ako to, že Kristen chodí s Robertom. *1* *1*
  • maeve

Re: Re: ?

podle mě je to pořád jenom spekulace, i když by jim to spolu vážně slušelo a navíc se k sobě hodí *4*
  • Re: ?

Ale už je tojasný.. kdo se o ně aalespon zajímá tak víjou svoje.. :) moc jim to spolu sluší.. jenom Kristen tak moc závidím :)..Rob je uzasný !! :).. Až budu mít deti.. budou to te nejdokonalejší mimcana světě!! :D
  • narzis

Re: Re: ?

neni to od micj potvrzeny takze....<< a ano cetla jsem to z e by to meli schovavat kvuli filmu ale stejne...
  • Re: ?

Jo s Robm chodi.Pisou to vsude,ale musi svou neskutecnou lasku skryvat.Maji to hold tezke.
  • ?

ona nechodí s Robem ne?
  • anukkyss

Re: Re: Re: Re: Re: Prosím odpovězte..:)

Dik *3*
  • mkbh

Re: Re: Super herečka

přesně *4*
  • narzis

Re: Re: Re: Re: Prosím odpovězte..:)

hej ty jo nevim,ale na to atuogramovani je neco jeste plus doporucuju stranku mojeautogramy.blog.cz tam najdes navod jak napsat si o autogram,doufam ze to pomuze ;)
  • anukkyss

Re: Re: Re: Prosím odpovězte..:)

Rada bych měla její autogram ale pochybuju že by mi něco přišlo zpátky, no za pokus něco dám ( své kapesné) a proto sem to ještě nezkusila *8*
    nevíte někdo kolik stojí dopis do ameriky *7*
  • narzis

Re: Re: Prosím odpovězte..:)

supr ;)
  • narzis

Re: Re: Re: Super herečka

jo dakota taky upe moc
  • anukkyss

Re: Prosím odpovězte..:)

Sem se posílá o autogram:

c/o The Gersh Agencys
    232 N. Canon Drive
    Beverly Hills, CA 90210
    USA

Zdraj: Top dívka diář *5*
  • veroun

Prosím odpovězte..:)

Ahojte Lidi.. *4*
    Nevíte na ni někdo adresku..? *4*
    Kdyžtak mi napište vzkazík.. *4*
    Ale ráda bych byla kdyby ta adreska byla ověřená že doopravdy funguje.. Velmi moc děkuji předem.. *1*
    Veroun *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit