Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • narzis

Re: těším se

jojo kdyz jsem cetla rozbresk hodne jsem premyslela o tom jak Bella bude nosit do x kilovy dite s lehkosti to je mi jeste zahadou,vis co ,aby nedelala ze je pro ni tezka kdyz je upirkou xD
  • ducker

těším se

lidi normálně ja se už nemužu dočkat asi se zblázním ,knihu jsem si přečetla už tolikrát a pořád nemám dost ,i ty další díly jsou super už se nemužu dočkat až to na točí to bude teprve bomba hlavně ROZBŘESK na ten se těším nejvíce.
  • narzis

Re: Re: Re: Re: Kristen,Taylor a Rob

Olympiahalle
  • Re: Re: Re: Kristen,Taylor a Rob

páni ty se máš taky bych to brala *9* takže je to v Mnichově a kde přesně *7*
  • narzis

Re: Re: Kristen,Taylor a Rob

jo omg do mnichova xD je to 14.listopadu,juchu xD
  • 22kristyl

Re: Kristen,Taylor a Rob

do Mnochova? co to je za město? nemyslela jsi náhodou Mnichov? :-D A kdy to je...?
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: Re: SY

Jak z toho muzete byt smutny...ja jsme taky hrozne moc nedockava...,ale uz to je jenom ,,par dnu'' a ja sama si chci nechat to prekvapeni to ,,vzruseni'' do kina protze tam je to nejlepsi co si budem vykladat....a ja smama bych byla rada kdybyb uz azdy videa nebyli i kdzy byhc pro to byla schopna udelat no buh vi co..ale kdybyb zadny ebyli tak bych aspon na to to tolik nemyslela...tak premyslej te!!:):)
  • narzis

Kristen,Taylor a Rob

aaah lidi ja jsem nejstastnejsi ja jedu do mnochova abych videla ty tri nazivoaaaah a mozna i dostanu autogram coz pochybuju pac tech lidi bude tolik ale stejne joooo!:D
  • narzis

Re: Re: Speak

ja to mam jako titulek xD myslim Speak-Mluv
  • anukkyss

Re: Speak

Jakej film?
  • narzis

Speak

nevim jestli o tom filmu vite nebo tak kdyztak si to nectete ;D ten film totiz prodavaj v DVD jak byvaj za tech 50 kc nebo tak a mam ho doma jupí uz se tesim az se na nej kouknu xD
  • narzis

Re: Supr

hej uplne drsne:D
  • anukkyss

Supr

Kristen na 5. místě !!!! *5*
  • luida

Re: Re: qetfgqw

Já jsem zase vytvářela Rozbřesk film a furt tu není. A už 2x!!!
  • 8.ball.8

Re: qetfgqw

Vydž Prťka, vydrž *5*
  • joliett

Re: qetfgqw

Tak je to tu se vším. Já jsem taky asi už 5x dávala popis k filmu The Cake Eaters a ještě spoustu obrázků a popisů k filmům a pořád mi to píše, že to čeká na zchválení a už je to víc jak měsíc. *9*
  • anukkyss

qetfgqw

STĚMA FOTKAMA MĚ UŽ VÁŽNĚ Štvou!!! Dala jsem je sem asi před týdnem a furt tu nejsou!!! *8*
  • anukkyss

Re: Písnička

To je ale už známé, ja už to vím minimálně 5měsíců (into the wild sem viděla před 5měsíci)
  • maeve

Písnička

Lidičkové, už jste slyšeli tu písničku o Kris?
    Pro ty co ne, sem dávám odkaz na stránky, kde ji najdete:
    http://kristenstewartfan. us/
    Je to asi pátý článek odspodu.
    Pusťte si ji, je fakt moc pěkná, mě osobně se hrozně líbila. Aspoň někdo dokáže Kris pořádně ocenit.
  • narzis

Re: Re: new moon

asi ták:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit