-
asopsf
neznášam TWILIGHT..fuuj ani stmívaní ani new moon!!!blééé,takisto ani kristen..ako to možete pozerať??? *7* *7* *9* *16* -
Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
joooo!:D -
jé
Kristen je nej!!! *14* -
Re: kirs blodánka?
ji slusi vsechno! uz je to dlouho myslim. -
kirs blodánka?
Kdy byla Kirsten blodýnka?Na té fotce je příšerná *1* *9* *3* -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super 4. místo :))) To je kvůli new moon, ale i tak dobry *3* -
Re: Re: Re: new moon
no vzhledem ke chřipkové epidemii a prckovi doma bych opravdu neriskovala a nešla nyní do kina... takže jiná možnost není, než to stáhnout -
Re: Re: new moon
Já bych si to teda nikdy nestáhla, v kině je totiž vždy skvělá atmosféra, která filmu dává navíc, a k tomu tam můžu potkat nové lidičky. *4* -
Re: new moon
nepotřebuji lístky, stáhla jsem to včera z netu :)celkem jde na to koukat, Kristen je dobrá, ale už to nemá nic společného s tím kouzlem jedničky... -
Re: Re: Re: Re: new moon
aaaah -
Re: Re: Re: new moon
jo jo new moon je úúúžasnej:)dokonce sem se u toho i nasmála:D:) ale i nabrečela teda:D -
Kristen
Moc se mi líbí. Je neuvěřitelně proměnlivá. Někdy je taková klučičí a někdy jako krásná slečna. Opravdu jí sluší asi vše a má krááásné nohy. *3* -
Re: Svátek
uzasny!:) -
Re: Re: new moon
jojo ja cetla ze se za jeden jedinny den prodalo asi za 25 milionu dolaru nebo tak,pste uzasny moc se tesim:) ale zase tento dil je nejsmutnejsi tak tak -
Svátek
Ahojte, vyčmuchala jsem, kdy má Kristen v USA svátek! Je to 24.7. Tak jí přští rok nezapomeňte popřát k svátku! -
Re: new moon
My máme lístky až na 28.11. - to je sobota a máme s kamarádkama čas. Jinak bychom jely až někdy pozdě večer domů vlakem z Ostravy a to se nám moc nechce. *1*
Podle ankety na jednom super americkém webu hodnotí fanoušci NM na jedničku, je to tam chvilku a už to má přes 2000 hlasů, nemůžu se dočkat!!! *15* *15* *15* *15* -
new moon
bohuzel listky na pulnocni predpremieru nemam ani ne 23. nebo 24, ale alespon 26. kdy by to melo tak nejak vyjit mnoo stejne se tesim xD -
Re: Kristen
*14* -
Kristen
Miluju ji♥ -
Re: Re: fůůůj
ted ji to slusi taky moc nahodou uz ;) no jo kdyz ma nekdo na hollywoodskyho kadernika proc ne ;D