Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: =)

a ona mela stejnej jako ve stmivani nebo jinej? *7*
  • mishaloremi

Re: =)

Dívala jsem se a musim říct, že Kristen byla v Zathuře naprosto skvělá, jen ten dabing mi trošku vadil.
  • Re: =)

Ted sem se na to divala..ze zacatku sem si myslela ze to vypnu ale pak sem se zakoukala a fakt mě to chytlo.Film je fakt hezkej a podle mě to neni zadnej propadak *13* *13* .Nejlepsi na tom byla kristen kvuli ni sem se nato taky koukala ale nelituju toho *3* *3* *14* *14* dala bych 5 hvezdicek *8* fakt peknej film a kristen je uzasna herecka!!! *14*
  • Re: =)

Já sem ten film ještě neviděla ale určitě se budu koukat kdyz tam hraje kristen *3* *3*
  • Re: Re: =)

Jimanji se mi líbilo víc, ale Zathura v ang znění je úplně <3
    --> tady máte příklad, přepněte si to video na
    8:00 a potom ještě na 9:00
    http://www.youtube.com/watch? v=ChyPsShxTF8
    Kristen je tam super! *14*
  • narzis

Re: =)

ta film mám ráda:) ale jimanji je taky dobrý,nevím líbílo se mi to možná i víc...:)
  • Re: Re: Mimčo??

ale je ty dilino!!! a když tomu nerozumíš,tak tady nic nepiš =D
  • Re: Mimčo??

jo vole má břicho jako kráva!!..já sem její doktorka víš? je těhotná =P
  • Re: asopsf

No tak bys asi mel vedet ze twilight je stmivani a proc tady jako s tim otravujes rekla bych ze to tu nikoho nezajima ze ne?? *16*
  • =)

Na Nově s ní budou dávat ZATHURU =)
  • narzis

Re: !!gg

no bude to asi hlavne tím,že jena jejich píseň se tak jmenuje možná se proslavila v česku a tak pojmenovali film,aby to lidi podle toho líp poznali?nevím ale má to souvislost:)
  • !!gg

No to je divný, jak je ten film the runaways tak u nás ho mají pod jménem NEON ANGELS , aspoň to tak maj na sms.cz, takže až někde uvidíte NEON ANGELS Tak je to the runaways , divný *7*
  • Re: Re: the runaways

To se eště neví
  • pokles ...

Kristen sklesla o jedno místo ... lidi vy se flákáte :D
  • bela_swann

Re: the runaways

kdy je to v kině? *3*
  • bela_swann

Re: Mimčo??

není těhotná!!! *15*
  • narzis

Re: the runaways

jojo,pravda.tesim se:)
  • Re: Mimčo??

nenííí =)
  • your-darling

Mimčo??

Hele lidi nevíte jestli je pravda,že je těhotná??Někde sem to četla,ale nevim co si o tom mám myslet...
    Asi to bude blbost,ale nevim mno... *4* *14*
  • the runaways

No já se těším na the runaways a určitě půjdu do kina *3* Kristen s Dakotou budou moct ukázat svůj talent, tohle podle mě není jednoduchý zahrát
    *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit