Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • arejinka

Re: Re: Re: Re: Re: Kristen a Rob

Jsou spolu už to přiznali... *3*
  • TWILIGHT

Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
    Dík ;-)
    Je to o zem která má nejradši twilight.
  • narzis

Re: Kristen zpívá??

ve filmu into the wild
    ale nevim ft rob?tak se zeptej kamosky kde to nasla
  • Kristen zpívá??

Kámoška si stáhla ňákej song od Kris a pak ještě ft. Rob, ale já ho nikde nemůžu najít, nwm ani jak se jmenuje.. Na Youtube.com je jediný video kde zpívá a to s tou kytarou v filmu ňákym... *7* *9* *9* *9* *9*
  • narzis

Re: Film

ja jsem porad nedokazala shlednout,uvidim kdy se k tomu dopracuju *3*
  • b.e.t.u.l.i

Film

Pred par chvilema sem dokoukala film utek do divociny :) moc krasnej ale celou dobu sem cekala kdy se tam kristen konecne ukaze a ono furt nic a kdyz tam byla tak jen na par chvil :) ale i tak moc hezkej film :)
  • Re: Re: Re: Re: Kristen a Rob

to říkáte o hollywoodských hvězdách na žebříčku TOP osobnosti? Né že by na soukromí neměli právo, ale asi v téhle situaci ho maj dost těžko
  • xcornelia14

Re: Kristen a Rob

Netuším.. a i kdyby ano je to jejich věc. Přece nemůžeme vědet všechno... taky musejí mít soukromí;)
  • maeve

Re: Re: Re: Kristen a Rob

myslím, že bude nejlepší, když zůstane jen u těch dokadů. Je to jejich věc a každý má právo na své soukromí
  • narzis

Re: Re: Kristen a Rob

neni to potvrzeny takze oficialne nejsou nevim do soukromi se jim nehrabu x)
  • nikolousek1

Re: Kristen a Rob

no já četla, že jsou spolu, ale v dalším článku, to zase on popřel, takže fakt nevím, každopádně by se mi mooooc líbilo, kdyby spolu vážně byli, strašně se mi spolu líbí *3*
  • nikolousek1

Re: miminkooo

to je naprostá blbost, psali to v nějakým bulváru a otec měl údajně být Robert Patisson
  • narzis

Jumper

nedavno jsem videla ten film,znovu.Mam ho moc rada,Kristen si tam sice zahrala malou roli,napoprvy jsem myslela ze bude hrat nejakou vetsi ale bylo poteseni ji tam videt. *3*
  • narzis

Re: Re: Re: =)

jojo :)
  • Re: Re: miminkooo

Presne je to kravina to si zase bulvar neco vymyslel
  • eva.h

Kristen a Rob

Nevíte jak to mezi nimi je?? Oni všude píšou něco jiného tak nwm, ale oni se k sobě hodí...
  • n-abby-sciu

Re: miminkooo

Není... kdy pochopíte, že takovéto informace jsou jen kachny a objevují se jen v bulváru?? Myslíte si, že začínající hvězda, která má jen 19 let, by si tím nechala zkazit život? (Tím nemyslím nic špatného, snad mě pochopíte...)
  • miminkooo

Vona je TĚHOTNÁ??? A S KÝM??
  • tere_sz_ka

Re: Mimčo??

To je určitě blbost!
  • ksdf

Drsněěěěěě pudete taky do kina až budou dávat ten film s dakotou?? Ja jo! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit