-
Re: Re: Re: Re: Re: Kristen a Rob
Jsou spolu už to přiznali... *3* -
TWILIGHT
Pls hlasujte každých 20 minut pro ČR na stránce http://tweeter.faxo.com/Top_Twiligh t_Nation/2010/01
Dík ;-)
Je to o zem která má nejradši twilight. -
Re: Kristen zpívá??
ve filmu into the wild
ale nevim ft rob?tak se zeptej kamosky kde to nasla -
Kristen zpívá??
Kámoška si stáhla ňákej song od Kris a pak ještě ft. Rob, ale já ho nikde nemůžu najít, nwm ani jak se jmenuje.. Na Youtube.com je jediný video kde zpívá a to s tou kytarou v filmu ňákym... *7* *9* *9* *9* *9* -
Re: Film
ja jsem porad nedokazala shlednout,uvidim kdy se k tomu dopracuju *3* -
Film
Pred par chvilema sem dokoukala film utek do divociny :) moc krasnej ale celou dobu sem cekala kdy se tam kristen konecne ukaze a ono furt nic a kdyz tam byla tak jen na par chvil :) ale i tak moc hezkej film :) -
Re: Re: Re: Re: Kristen a Rob
to říkáte o hollywoodských hvězdách na žebříčku TOP osobnosti? Né že by na soukromí neměli právo, ale asi v téhle situaci ho maj dost těžko -
Re: Kristen a Rob
Netuším.. a i kdyby ano je to jejich věc. Přece nemůžeme vědet všechno... taky musejí mít soukromí;) -
Re: Re: Re: Kristen a Rob
myslím, že bude nejlepší, když zůstane jen u těch dokadů. Je to jejich věc a každý má právo na své soukromí -
Re: Re: Kristen a Rob
neni to potvrzeny takze oficialne nejsou nevim do soukromi se jim nehrabu x) -
Re: Kristen a Rob
no já četla, že jsou spolu, ale v dalším článku, to zase on popřel, takže fakt nevím, každopádně by se mi mooooc líbilo, kdyby spolu vážně byli, strašně se mi spolu líbí *3* -
Re: miminkooo
to je naprostá blbost, psali to v nějakým bulváru a otec měl údajně být Robert Patisson -
Jumper
nedavno jsem videla ten film,znovu.Mam ho moc rada,Kristen si tam sice zahrala malou roli,napoprvy jsem myslela ze bude hrat nejakou vetsi ale bylo poteseni ji tam videt. *3* -
Re: Re: Re: =)
jojo :) -
Re: Re: miminkooo
Presne je to kravina to si zase bulvar neco vymyslel -
Kristen a Rob
Nevíte jak to mezi nimi je?? Oni všude píšou něco jiného tak nwm, ale oni se k sobě hodí... -
Re: miminkooo
Není... kdy pochopíte, že takovéto informace jsou jen kachny a objevují se jen v bulváru?? Myslíte si, že začínající hvězda, která má jen 19 let, by si tím nechala zkazit život? (Tím nemyslím nic špatného, snad mě pochopíte...) -
miminkooo
Vona je TĚHOTNÁ??? A S KÝM?? -
Re: Mimčo??
To je určitě blbost! -
ksdf
Drsněěěěěě pudete taky do kina až budou dávat ten film s dakotou?? Ja jo! *4*