-
Re: Re: Re: Re: Autogram
presne *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: Už aby to bylo
taky bych tak rekla -
Re: Re: Re: Autogram
Ty jo slintam jenom když to čtu. Tos na to čekala asi hodně dlouho co *1* -
Re: Re: Autogram
Tjn. A to ještě čakám na autogram od: Roberta Pattinsona, Ashley Greene, Taylora Lautnera, Petera Facinelliho, Nikki Reed a Kellana Lutze.. Doufám že mi to příjde.. *3* -
Re: Re: Re: Re: Už aby to bylo
Jako ten trailer měl být na Golden Globe Awards ... Ale asi tam nebyl nebo co? Kdyby jo tak už by byl dávno na Youtube. -
Re: Autogram
ach boze ja se raduju za tebe to musis byt ten nejstastnejsi clovicek na svete *14* mas dobry:) *3* -
Re: Re: Re: Re: Re: Filmy
jeee dekuji:) moc dik;) -
Autogram
*14* *14* *14* Dneska mi přišel od ní Autogram s dopisem *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: Filmy
Já jsem to hledala tak že jsem na google napsala jméno toho filmu jako a za to CZ a vždycky to tam bylo... Jinak jak sem říkala většinu mám na DVD, a dneska jsem musela přeinstalovat PC protože mi nešel načíst profil takže nemám historii...Kdyžtak se potom ještě kouknu a kdybych nějakej ten film znova našla tak vám dám vědět... *3* -
Re: Re: Re: Pozdrav
ach chapu :)
no tak proste nekde verejne nic nerekli jestli ANO nebo NE je to takovy makovy zatim ,mozna si myslim to zjistime az skonci rozbresk a pak....-.- *3* -
Re: Re: Re: Už aby to bylo
och tak to me zaujmlo,vis kde sledovat HBO mimo telky se satelitem?:D -
Re: Re: Už aby to bylo
Premiéra filmu v ČR má být 1.7. Pokud jde o trailer, tak snad je ve světě fáma, že by měl být prvně ke shlédnutí už dnes v noci při Zlatých glóbech, co je na tom pravdy se můžeme na HBO přesvědčit už za pár hodin *3* -
Re: Re: Pozdrav
Bohužel na ulož to není to, co hledám, tam jsem se dívala hned jako první.
Do soukromí jim šťourat určitě nechci, ne že by se něco změnilo, kdyby ano, že *1* Ale chtít znát odpověď na otázku ve stylu- ano, jsme spolu; ne, nejsme spolu- mi zase až jako takový zásah do intimní sféry druhých nepřijde *3* -
Re: Re: Už aby to bylo
jojo ale stve me to ze tak pozde teprv nekdy 15. nebo 16. to me urazilo ptz my jako ČR jsme byli z tech prvnich zemi co to tu premieru meli brzy tak snad to jeste posunou jak minule s tou akcí na Evropě 2 ;) -
Re: Pozdrav
to o tech strankach momentalne nevim ale kdyz se podivas trochu niz pod tvym prispevkem 2 dolu tak uz se ptame jedny holciny kde vsude videla kristenčiny filmy tak se kdyztak potom podivej:)
jinak
ted je volna pokud vim ;) mno a s Robem neni ne alespon oficialne,ale tak nebudem si jim stourat do soukromi ze?;) -
diky:) -
Re: Re: Re: Filmy
filmy najdeš na uloz.to (piš to bez www nebo .cz prsotě uloz.to) xD -
Re: TWILIGHT
Nechce mě to nechat přidat hlas, jak to?!!! *16* -
Re: Už aby to bylo
eclipse ma prej vyjit v cervu -
dik *4*