Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • anusqa

Už aby to bylo

Uhhh já už chci aby dávali aspoň ty Eclipse Trailery nebo rovnou film se nedá vdržet furt to čekáááníí *8*
  • Re: Re: Re: Re: Re: Kristen a Rob

Kdy a kde to přiznali? Ještě nedávno jsem četla rozhovor s R. a v něm hlásal, jak je sám. Docela šok. Je ale fakt, že stejný plátek asi tak čtrnáct dní před tím psal, že si psolu hledají bydlení, takže ... *1* Tahle důvěryhodnost je všude asi stejná *3* . Uvěřím jakékolo verzi až tehdy, kdy to od jendoho z nich uslyším třeba na videu na youtube, ale oni to doznání podle mě nedají, takže zůstane na dosmrti u dohad.
  • Pozdrav

Ahoj lidi,
    nevíte náhodou, kde sehnat film s Kristen- The yellow handkerchief? Případně kde nelézt titulky k Robovu filmu The bad mother´s handbook?
    A ještě dotázek, čtu tady, že Kris s nikým momentálně nechodí. Co ty řeči o ní a Robovi, jen tlachy? A s jakou jistotou je možné to tvrdit?
  • anule34

Re: nej

ssuper je krisen
  • Re: Re: Re: Filmy

Nějaký mám na DVD no spíš většinu. A jinak jsem to hledala na netu tak různě jo a ani jeden nebyl jenom anglicky většinou česky nebo z titulkama.. :) ted nejsemn doma ale až budu tak vám to sem hodin ty stránky *3*
  • narzis

Re: Re: Filmy

no prave,me totiz strasne zajimalo kde najit dobrou strankou s dobrou kavlitou,tedy vcestine nebo s titulkama alespon,mno nic nenachazim:)
  • Re: Filmy

jestli si se koukala na netu tak i posli pls stranku
  • narzis

Re: Filmy

ty mas vsechny filmy doma?:) s titulkama na netu? nebo rozumis?:P
    nene super nahodou ;)
  • narzis

Re: nej

souhlasim:)
  • narzis

Re: Re: Re: Prosba

nene to jsou jen kecy
  • Filmy

Tak dneska jsem dokoukala všechny filmy s Kristen . A všechny byly super ..Ale stejnak Twilight Saga je nej. Se těšim na Eclispe .. Doufám že to bude hodně podle knížky protože ta je dokonalá :) Twilight forever <3 *14*
  • Re: Re: Prosba

díky...já jen že sem viděla nějaký titulek ža chodí s tim jak hraje Jackoba tak nevim.... *3*
  • simca2

nej

kristen je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeej *14* *14*
  • narzis

Re: Prosba

ted s nikym:)
  • Prosba

Ahojky možná jsem pozadu ale mohl by mi někdo prosím říct s kym tedy Kristen chodí???Díky =)
  • maeve

Re: Jakej je nej pár??

Samozřejmě, že jsou nejlepší pár, vždyť k sobě neodmyslitelně patří *15*
  • narzis

Re: TWILIGHT

jasny:)
  • narzis

Re: Jakej je nej pár??

jo to je tak neuvertielne dlouha red ze se to neda:D
  • anusqa

Jakej je nej pár??

Ja nevim myslim že nej pár z Twilightu je Edward a Bella *15* a potom Alice a Jasper a potom Emmet a Rosalie ale Bella a Jackob je promě nepředstavitelný prostě nemám Jackoba ráda *10* ale nic proti těm co po něm šílej celkem je chápu *1* ....heh to je dlouhá řeč
  • arejinka

Re: Re: miminkooo

Pochybuju že by to byla pravda ale kdyby jo věřím že by byl otec Robert, al evšichni utčo víme že tohle neí pravda, přece by se teda nehnala do tolika projektů

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit