-
lindsay
A Lindsay předběhla Kristen jen proto, že se o ní teď všude psalo, že hrozně krade a jde kvuli tomu před sou - takže na ní všichni čuměli (na profil) jenom kvuli tomu... *16* -
Re: ...
Každý má nějaké chyby a zlozvyky -
Re: Re: ....
jj brát se budou až na začátku 4, ale v zatmění to bude divný jak bude Bella jezdit za Jacobem (já ho nemám ráda) ale až bude Edward ( *14* ) trhat hlavu Viktorii....wau to bude sranda :D.....těšííímmmm *3* -
Re: Re: Re: Re: pád :(
No to bych taky ráda věděla dřív byla o dost dál -
Re: Re: Re: pád :(
Já to taky nechápu a mrzí mě to *9* co se stalo, že je najednou Lindsay tak populární, že tam všichni chodí? *9* *9* -
Re: Re: pád :(
JJ přeně to falt nechápu -
...
má stupidní výrazy takový vypatlaný, ducha nepřítomný až zfetovaný. a má moc špičatou bradu... uznávam za to nemůže, jinak je hezká no..... a kdyby si furt jak blbka na všech fotkách neprohrabávala vlasy... -
Re: Re: Re: Re: ..
Tak děkuju!!Řekla jsem si , že to musim zjistit za každou cenu.jsem obrovská faninka new moon , stmívání , zatmění a samozřejmně kristen stewart a robert pattinson !! kdybys zjistil/a něco o kristen tak napiš jo ?? *1* *14* *14* -
Re: Re: Re: ..
http://a-lavigne.blog.cz/rubrika/kr isten-stewart-paparazzi
to video jsem na nějakých zahraničních stránkách objevila online, bohužel adresu už si nepamatuju a v historii už to nemám *9* *9* ale podle mě jsou i tyhle fotky sami o sobě přesvědčivé *1* -
Re: Re: ..
dáš mi prosíím adresu na tu webovou stránku?? děkuju!
*15* -
Re: ..
no to nevím . ale jak čtu v časopisech , tak je to možný! !!!!!!! *15* *15* -
Re: Re: ....
Oprava, brát se budou až ve čtyřce- Breaking Dawn, po česky v rozbřesku. Ale i já se na Zatmění hrozně těším, už aby pustili do světa aspoň trailer... -
Re: ..
Já jsem na internetu našla že spolu fakt chodí *14* objevilo se video a fotky jak se spolu líbají v bazénu, jsou z letošního roku ze začátku ledna, když spolu byli v Anglii. Měla jsem z toho šílenou radost *15* *15* *15* *1* -
Re: pád :(
Taky jsem si všimla... Hrůza o to větší, že ju přeskočila Linsday Lohan *16* *1* -
..
nevíte náhodou jestli chodí s R. Pattinsonem??xDD *1* *1* *1* *1* -
Re: asopsf
nech toho,twilinght je super.lepší než ty vaše "Hanny Montány xD -
pád :(
Kristen nám spadla v top osobnostech na 5 místo *9* *9* -
Re: ....
Jo Zatměn bude hustý bela a edward se budou brát a budou spolu se smečkou vlkodlaků ve ktere je i jacob bojovat proti victorii *3* *3* -
Re: ....
já taky -
....
Já bych už chtěla taky vidět Zatmění!!.. *9* *15* *15*