-
Re: Re: twilightmanie
ehm no dite,mam mensi dojem ze TI,co to pisou do tech casopisu si pletou skutecny zivot od te knihy,jestli jsi tedy cetla Rozbresk ;P
no a uz jsem videla hodne dobrych photo montazi s kristen a robem,ale je fakt ze nekdy je vyfotili dost jako by si davali pusu ci jinak:D(ale tak to mas stejny jak to video s kristen a nikki kde to vypada ze se libaj akorat si jen povidaj :D)ne ,tak ja si myslim ze nema cenu si nad tim lamat hlavu,podle me az skonci
nataceni twilight sagy tak to mozna reknou
cetla jsem totiz jednou v casopise ,ze to je strasna ututlanina at spolu nejsou(verejne asi) kvuli nataceni twilight sagy kde je sice s edwardem ale kdyby byla v doopravdickym zivote tak tak by uplne zapomeli na Jacoba a to by byla chyba uz kvuli tomu mas Team Jacob,Edward a tak,aby to porste neztratilo svoje kouzlo,fandime jemu a tak....
kolem twilight sagy samozrejme,ale nevim jestli tomu mam doopravdy verit,moc tomu neverim,je to sice dobra teorie ale pockam si az na ne,kdy to reknou nebo nereknou nikdy ;) -
Re: Re: lindsay
presne ja ji nemam moc rada.ale jako herecku trochu i jj libi se mi od ni docela- mezi nami devcaty -
Re: Re: Re: Re: Zase 4.
jujj je to super mozna se casem dopracuje i na prvni *3* *3* *1* *1* *1* -
Re: twilightmanie
nwm to ze spolu cekej dite neni nic jinyho nez to ze si bulvar neco vymyslel.jak na to vubec prisli??na tohle neni zadnej dukaz jedine ze by nasli tehotenskej test na kterym by byli jeji otisky?a pochybuju ze by jim o tom kristyn neco rekla kdyz ani nerekne jestli chodi s robertem tak by urcite nikdy nerekla ze snim ceka dite to je logicky.ale taky by me to zajimalo jestli spolu chodi protoze sou naky fotky kde je to jasne videt ze asi jj ale ty sou asi stary takze... *7* *7* *7* *7* *7* -
Re: twilightmanie
moc jsi to pomichala,kristen s edwardem chodi?:D asi tezko:D a ne zatim neni oficialne prohlasone ze kristen a Rob jsou spolu,tak ver cemu chces
casaky jsou na nic ;) -
twilightmanie
já toho mám dost tak spolu chodí??? nebo ne!!!???? *7* kristen s Edwardem mozna čeká díte a ... to je proste blazinec uz by se mohli konecne vymáčkonout tady to..čekat než to oznáměj že spolu chodej a než řeknou že se budou brát jenže problém je v tom že je ty blbí časáky , reportéři ale i novínáři nenechaj na pokoji to mě štve at si najdou vhodnou dobu než to oznaměj ale kvůli těm blbcům jim to tak trvá co jim kdo má lízt do soukromí vzdyt nám taky do soukromí nelezou jsou to normos lidi akorat jsou v TV *16* *16* *16* *16* ALE KRISTEN A ROBERT JSOU PROSTE V POHO A MYSLÍM ŽE SPOLU CHODÍÍÍÍ *14* *14* *4* *14* *14* *14* -
Re: Re: Re: Zase 4.
jj moci:) *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: Zase 4.
vsichni se zase radujem *3* -
Re: Re: Kirsten nebo Kristen?
dix *3* -
Re: Zase 4.
To je supeeer *3* mam z toho velkou radost *3* jen aby nám pěkně stoupala dál *1* -
Re: lindsay
no lindsay taky ví co to je problém se zákonem. *8* *9* *9* -
Zase 4.
Kristen už je zase čtvrtá *14* -
Re: Kirsten nebo Kristen?
Kristen -
Kirsten nebo Kristen?
Nekde se pise Kirsten a nekde zase Kristen..jak se teda dooprawdy jmenuje:? *7* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
http://a-lavigne.blog.cz/1001/krist en-stewart-a-robert-pattinson-v-lov estar-unor-2010 přečti si ten článek *3* myslím si, že už je to asi téměř jasné *3* *14* a že to tají?Ani se jim nedivím *3* *14* -
Re: Re: Re: lindsay
jako vzdycky *1* -
Re: Re: lindsay
Mě taky *9* ale já si myslím, že Kristen teď zase půjde nahoru, protože natočila nové filmy a hlavně až konečně bude v kinech Zatmění, tak všichni zase začnou "šílet" *3* *1* *14* -
Re: ...
wlasy ma uplne skweli!!! -
SUPER TWILIGHT
ty kokos ja som taka rada ze su spolu rob a kristen im to tak pristane spolu :) tesim sa na zatmenie a aj na USVIT :D *3* -
Re: lindsay
nehorazne me to nastvalo:D