Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • beast

actress

me se teda nejvic libila ve filmu utek do divociny, adventureland a v ukrytu
  • syndynka

novinka

Ahooj Jestli chcete vědět něco o svých oblíbených celebritách koukněte na www.hollywoood-star.blog.cz jsou tam novinky o všech
    Díky !!
  • Re: Re: Re: twilightmanie

*1* *1* jj ale je to blby orad kazdymu lhat tokovyhle kraviny
  • Re: E-mail

das mi prosim dej mi na miley *9* *9* *9* *4* *4* *4* *1* *1* *1* *1* *1* pls
  • narzis

Re: Re: Re: Re: anonim

nezapomen ze ten odkaz se vzdycky nejak tady poblbne takze tam jsou mezery navic ktere musis smazat ;)
  • narzis

Re: E-mail

to ani nevim,ze Miley a Demi maji mail pro fanousky,pekne x)
    jinak o Kristen a jejim mailu nic nevim a myslim ze ani nema,ona sama nema twitter jak treba Demi Lovato a jine hvezdy,ale vim ze ma myspace na kterej se asi naposled prihlasila v roce 2007 xD
  • narzis

Re: Re: Re: anonim

ach tak je mnoho postuptu,ktere muze najit na internrtu,tady mas odkaz kde je napsany postup kde jsem to i ja pochopila,pak dej vedet jak se ti to povedlo ;)

http://sammya.blog.cz/rubrika /jak-si-napsat-o-autogram
  • narzis

Re: Re: twilightmanie

kdybys sis cetla ten nejvetsi komentik o tomto tematu tak zjistis ze uz jsem to jednou napsala :D *1*
  • lejonkaas

Re: twilightmanie

no myslim to to že spolu chodí nemůžou oficialně zveřejnit ne že spolu nemůžou chodit
  • lejonkaas

Re: twilightmanie

ahoj jestly spolu chodí tak to se neví ale jestly jo tak jim to společnost která točí celou twilight sagu nedovolila aby si z toho neudělali fanouškům zmatek.Ale stejně nechápu proč. no ale já si mysllim že spolu chodí.
  • lejonkaas

Re: Re: anonim

ahoj potřebuju poradit .
    když chcu nekomu poslat o autogram tak co mám dělat ?
  • rea.12

Ahojky_nemá tady někdo emailovou adresu na Kristen Stewart_Prosím mám e-mail na Demi Lovato a Miley Cyrus!!! *1*
  • narzis

Re: anonim

a proc by se nemohla zeptat?je to upúlne normlani bezna vec ktera zajima urcite vsechny jak a kam si napsat o autogram oblibenemu herci nebo herecce ,myslim si,ze se to sem perfektne hodi! *3*
  • anonim

_bellaswan_:proč by měla kecat,návod na to jak si žádat o autogram a i o dopis byl i v BRAVU!!tak si dej voraz
  • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: twilightmanie

jo no,ja bych asi byt novinarkou jako oni nedokazala byt protoze vlastne z casti lhat a to porad,ne neni nic pro me.Je to priserny podle me. *7*
  • Re: Re: Re: Re: twilightmanie

JJ taky si myslim ze je vsichni spojujou jen kvuli knizkam ale čekat nez se dotoci twilight saga to urcite novinari nebudou *1* *1* ty si to proste vymejslet musi.taky ze je to jejich prace *1* *1*
  • narzis

Re: Re: Re: twilightmanie

legarce musi byt ;)
  • Re: Re: twilightmanie

jo no jak na to prisli dyt je to blbina že by spolu cekali dite je to naprostá hloupost vemte si to že kristen by tet musela denne zvracet a nemohla by nikde hrát mela by samí nevolnosti
  • Re: Re: twilightmanie

já nevm ale podle mě je dost důkazů že spolu chodí akorát to podle mě chtějí jen ututlata no ale nevím proč ale je fakt že to nemusí být pravda *5*
  • narzis

Re: Re: Re: Re: Re: Zase 4.

urcite ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit