Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • baruska.b

pro fandy KRISTEN

pro fandy Kristen potřebuju tady http://monininigueee.blog.cz/1003/f inale-soncelebrita#komentare hlasnou je to totiž finále a já chci aby Kristen vyhrála♥♥jsem tam jako barusheEnka a všem budu mocmoc vděčná *14*
  • maeve

Re: Blond

A podle mě ji nejvíc sluší ty černé, ostříhané vlasy podle Joan Jett. Už se na ten film nemůžu dočkat, musí to být fakt dobrý film *3*
  • narzis

Re: Re: Re: Blond

v pohode ne! *16* *8* *10* *5* xP chaapes ne?se ji zrovna zalibil ten smajlik ;P
  • Re: Re: Blond

A já zase nechápu proč sem dáváš rozzuřeného smajlíka, každej snad může můt svůj názor na to co je hezké ne...
  • narzis

Re: Re: film

ach ano!:D ale nevim nejak o tom se bavila:D
  • Re: Blond

ale to je ůčel a by to takhle vypadalo,aby vypadala bledě..........a vůbec nechápu lidi kterým se líbí Kristen na blond,vůbec jí to nesluší kdyý je na blond *10*
  • Re: film

Vždyť hrála v "na územá žen" to bylo romantická komedie, stejně jako "adventureland" *4*
  • narzis

film

me by strasne zajimalo jestli jak by vypadal kdyby si doopravdy zahrala v romaticke komedii *3*
  • narzis

Re: Blond

me se libi v hnede v blond vypadala dost dospele a to ji nesluselo si myslim:)
  • Re: Hlásek

jo promiňte lidi ona se tam zase nějak objevila mezera ta adresa je takhle http://ashley-vanesa.blog.cz/1002/s onc-10-finale a jestli se tam zase objeví mezera, tak ji prostě pak smažte...prosím lidi pomozte mi už jsem totiž ve finále tak je to důležité
  • Re: Re: Re: Affs

JJ ale nic proti no *15* *15* *15* *15*

Já si taky myslim že v tech blond vlasech vypada lip ale ve stmivani se ty tmavy vlasy vic hodi k jeji roly si myslim *3*

to bude asi tím, že hnědé vlasy musí mít, jelikož v knížce hlavní hrdinka Bella má prostě hnědé vlasy...to je jak když musí mít i hnědé kontaktní čočky...no mě se zase více líbí s hnědými vlasy a na nějakých fotkách ji fakt moc sekne hnědá a na některých zase ne...ale prostě jsem si na ni zvykla s hnědými vlasy...a taky nevím proč se skoro všechny celebrity musí nechávat obarvit na blond...taky zpěvačka z Paramore, která zpívala první písničku ke Stmívání...rozhodně ji víc slušela červená a musela se nechat obarvit na blond...to mě zamrzelo...jinak je to samozřejmě můj názor a tvůj ti neberu, tak aby nedošlo k nějakému omylu a nezačala si na mě třeba nadávat...nerada bych se s tebou hádala...to nemám ráda
  • Hlásek

Ahojky lidičky všechny vás zdravím! Chtěla bych vás všechny, kdo si tohle přečte, moc moc poprosit o hlásek tady http://ashley-vanesa.blog.cz/1002/s onc-10-finale#pridat-komentar jsem tam jako Kazuka Inuzuka samozřejmě s Kristen Stewart...tak prosím moc všechny dobré duše, které si to přečtou, aby za mě hlásli...no hlavně fanoušci Kristen, aby vyhrála *4* *3* Všem moc předem děkuji! *4*
  • Blond

Musím říct,že Kristen to víc sluší,když je na blond než bruneta!!Kdyby ve Stmívání měla blond vlasy,tak myslím,že by to bylo mnohem lepší a navíc by vypadala mnohem líp,tam k tomu jejímu bledýmu obličeji tak tmavý vlasy prostě neseděj,to je můj názor!! *15*
  • blog

Ahoj tohle sice s Kristen nesouvisí ,ale to neva.Jestli máte rádi twilight sagu navštivte můj blog

newmoonpage.blog.cz

twilka
  • Re: Re: Affs

Moje řeč. Jdi si to psát na profil k Pussycat Dolls... *7*
  • narzis

Re: Affs

to moc ale nesouvisi s Kristen nebo snad jo?:))
  • gabi5111

Affs

Ahoj hladame nove SB mame blog o Pussycat Dolls tak ak ma niekto blog tak sa pridte zapisať a možno spriatelime na www.nikii-lovepcd.blog.cz
    a zapisať sa možte tu http://nikii-lovepcd.blog.cz/1002/a pply
  • Re: actress

Já o dní zase tolik filmů neviděla no.Já ji znám jen z twilight sagy a díky tomu se mi taky líbí.No ale jinak sem ji viděla už jenom v zathuře *9* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit