-
Team?
Team Edward or Jacob? *3* -
Re: Re: ....
zitra 6.4. v osm vecer -
Re: ....
ahoj ja sem si nevšimla kdy to dávají a neříkej že už je pozdě *14* *16* -
....
Hoj lidičky...
určitě ste si všimli,že na NovaCinema budou dávat útěk do divočiny s Kristen,ale já mám prostě takovou radost,že to sem musím napsat... *14* *14* *14* -
Re: Re: eclipse trailer
Máš pravdu...Ale k New Moon jsem našla ty trailery 3 skoro po 3 minutách.. a Eclipse jen 1:33 :( -
Re: Re: Blond
Noo tak Hayley z Paramore se obarvila na blond kvůli klipu ,,Brick by boring brick"už víš *4* ae myslím si že Kristen stejně sluší hnědé delší vlasy..a taky se my moc nelíbí že Joan musí hrát zrovna Kristen.. *9* -
Re: Re: 1999
jo je to ona ;) -
vzkaz
ahoj,napsal by ste mi prosim někdo vzkaz jakmile nový měsíc přeloží?předem děkuji za ochotu ,máte to u mě. *3* -
Re: 1999
No mně se zdálo, že to vypadá jak ona .. Ale nedávala sem tomu moc šancí xD Myslela jsem, že je ten film z pozdější doby .. -
1999
Kristen si zahrála v roce 1999 ve filmě Třináctý rok od Disney Channel. -
na uzemi zen
tak jsem si ho stahla na uloz.to tak doufam ze ho brzy shlednu ;) -
Re: Re: eclipse trailer
me to ani nevadilo,to bylo akorat *4* -
Re: Re: !!!!
Tjn *4* -
Re: eclipse trailer
jo je suprovej,ale mrzí mě,že je tam toho tak málo...
new moon i twilight měli aspon 2 minuty,myslim..tady je toho málo,ale stejně se nemůžu dočkat filmu... *14* *14* -
Re: ...!!...:)
JJ je super už sem ho taky viděla i s titulkama -
...!!...:)
ahoojky,..jk se dneska máte,..? jo a mimochodem ten trailer Zatmění je suepr..!! *3* -
Re: !!!!
nejradeji byvh tady nedavala,ale to bylo jasny
to je naprosta komercni ikona
krasny sladky kluk ted uz mu je 16 s krasnym usemevem,vypada na min takze ho miluji vsechny naivni maly holcicky 11-14 let a nevim kolik min ci vic let zpiva zamilovany pisnicky,v klipech jakoby ti ji zazpival primo tobe
no omg to bylo preci jasny,jeste nezapomen,
chudak kdysi dal par videii na youtube to je taky plus rikam,dokonala komercni ikonka
jeste jak na twitter porad blaboli kupte si moje CD bla bla bla dekuji....
mno ale 5 misto je taky dobry,vsak se blizi Zatmeni to se snad diskuze tady rozvine ;) -
Re: eclipse trailer
To je nádhera, konečně je na světě, jupííííííííííí *15* *15* *14* -
eclipse trailer
aaaah videli jste uz trailer ze Zatmění? dokonalost !:D
libi se mi o moc nez novyho mesice trailer fakt ze jo:)
tesim se
http://www.youtube.com/watch?v= S2HIda5wSVU *14* -
!!!!
Jak může být Justin Bieber nad Kristen? No co dlouho tam nebude!