-
Charlie Bewley
Ahojky lidi, nechcete se přihlásit tady na osobnostech do fanklub Charlieho Bewleyho?
Má jenom ubohejch 29 lidí...:-(
Bude to pro dobrou věc:-)
Noo tak... *14* -
Re: Re: Super herečka
Nejvíc. Taková mladá a už tak talentovaná. Já jim to fakt závidím. A Dakota je taky mocná *4* -
Re: Super herečka
ona je dobra na ty nemoci a takovy ty zalostnejsi situace,ona proste umi << -
Super herečka
The Cake Eaters - Tak v tomhle filmu Kristen opravdu zazářila. Myslím, že předvedla brutálně dobrej výkon. Nechápu, jak to tak dobře zahrála a dokázala předstírat Friedrichovu chorobu. Klobouk dolů Kristen *4* -
Re: Kristen Stewart
hej jo souhlasim, me se teda jeste plus libila ve filmu Úkryt.tam taky moc pekne zahrala,ona na to ma talent,je fakt dobra -
Re: Kristen Stewart
Útěk do divočiny- tam hrála opravdu jen malou roli, ale kdyby tam nehrála, nedostala by roli stmívání. Pravě Catrine H. viděla její výkon, říkala že spojen í nevinosti a chtíče ji přiměla dát ji do role belly. Takže, prakticky je to malá role provelký posun v kariéře *5* -
ahoj
aaahoooooooooj liidcky tak co jak se mate?..sem tady abych to tu zkontrolovalo jak to tu ,,zije'' *15* *15* achjo kdybyhc mela cas a s kym to tu rozjet tak je to hned plny žj holky?(oni ví):) tak packo aja se zase nekdy zastavim! *15* *14* -
Kristen Stewart
Jenom jsem zde chtěla napsat , že se mi opravdu líbí jak Kristen hraje. Ted není řeč moc o Stmívání. Nebyl to film kde by měla příležitost udělat super herecký výkony. Ale nebýt Stmívání není ted Kristen na špičce. Ale je tu řeč třeba o Speak nebo o Prokletí domu slunečnic. Tyto dva filmy jsou opravdu užasný. Tady kristen fakt projevila svůj talent.Ještě jsem moc nepochopila , jak se říkalo že Robert Pattinson šel na konkurz na Stmívání jen kvuli tomu že se mu líbil její výkon v Útěk do divočiny. Tam Kristen má jen menší roly , a nemyslím že je to zase taková událost. Ale uznávám že na to že Kristen není zpěvačka jí to tam opravdu šlo. -
Re: ..
ty fotky jsou z photoshotu pro vanity fair -
..
nevite nahodou z kterého filmu jsou ty fotky na 4 straně 2 řádek od spoda teda kromě té první fotky???? -
Re: Re: Re: Re: další fotky
hm, moc chytrý řešení to není, má totiž sestřih udělanej tak že by se tam háčky s umělíma vlasama nepřichytili a ani nedrželi, musela ny je mítz delší , navíc měnit barvu a všechno kolem toho... Možná s tím střihem vlasů ještě pořád natáčí jiný film, takže by to bylo zbytečně složité -
Re: Re: Re: Re: další fotky
uvidime << -
Re: Re: Re: další fotky
Kdyby jí to aspon' prodroužili bylo by to 1 000 krát lepší víš podle mě nevím jak ty, ale mě se to nelíbí jde to hrozně moc poznat, že má ty vlasy jako paruku no porstě nepřirozený -
Reklama, spam, nadávky - NE!
Příspěvky typu - koukněte mi na blog, dejte mi hlas apod. - MAŽU! Stejně tak i příspěvky obsahující vulgárnosti, buďme slušní, nádáváním do dobytku i hůře se nedomluvíme. *13*
Děkuji všem respektující tyto pravidla
S pozdravem Nikol, správce fanklubu. *3* -
Re: Re: Re: K-M=K+R
když je to in-touch tak jakpak tomu můžete věřit??! *8* -
Re: Re: další fotky
chtěli by ste radší čekat na eclipse až jí vlasy dorostou o takový rok víc? myslim že ne xD -
:-)
Tyjo, to je fakt dobra fotka s tou faninkou co se naní lepí, to je výtlem xD -
Re: Re: mh
naprosto! -
Re: další fotky
ty ja jsem si asi vsimla nejvetsi zmeny ze ona ma totiz peisnku na strane teda na par fotek proto to mozna je hlavne divny
ale jinak mas pravdu neni to moc pekny,neprirozeny x) ale ve filmu to muze vypadat jinak ze jo x) -
Re: Re: mh
také na sto procent souhlasí mje to suprově užasná herečka *14*