Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikola126

Re: Re: co ?

neee...ale na stmívání je musí mít zase dlouhé
    teda na 3. díl stmívání.....
    jak to udelá?????nechá si je prodloužit?
  • avrilka.14

Fakt?

heej jako fakt sou spolu s Robem??Nebo to je zase nějakej internetovej kec??Já sem totiž taky někde četla,že Kirsten to asi táhně s Robem,prej si s Michaelem dala pauzu,ale moc se mi tomu neche věřit
  • lidus5

Re: co ?

Ahoj, ale ona je má krátké... Ostříhala se kvůli nový filmový roli...
  • kikines

Re: Re: Re: Re: Wow !!

Tak to já taky nechápu Miley je s prominutím pí*a první třídy, nemyslíš ?Cestu ke slávě měla lehoučkou jako nic a to si říká hvězda ! *16* Třeba takovej Rob to měl 100 krát těžší .Jeho rodiče nejsou vůbec slavní a Miley už jako malá hrála v reklamch takový malý prcek .Připadá mi, že by si na takovou velkou kariéru měla počkat má teprve 15 a dělá jako by jí bylo 100 a celý svět jí leží u nohou, ale to se teda velmi velmi plete hodně lidí ji totiž nenávidí *13* Třeba já ...Máš icq ?Já jenom bychom mohly třeba pokecat ... *1* Kdyžtak mi napiš to moje je 499-732-907
  • nikola126

co ?

newim jestli to je pravda,ale videla sem fotku na ktere ma kristen kratké vlasy??je to tak nebo se mi to jenom zdálo...mno popravdě kdyby měla krátký vlasy vypadala by hrooozně:-(
  • nikola126

Re: Re: Re: Wow !!

to doufám....nechápu jak může bejt miley cyrus na 1 . místě *16*
  • ???:O

heej chodi kirsten s robem alebo s michaelom??alebo ma s michaelom pauzu alebo je single??hmm?ozvite sa ked nekto vie plsky *8*
  • kikines

Re: Re: Re: Re: Re: vlasy!

:D Njn každýmu to nevyjde . *5*
  • kikines

Re: Re: Zathura

Viděla si Prokletí domu slunečnic ?Je to good ?Já to neviděla *10*
  • ashley1111

Re: *UUha*

Ale Michael je taky super...hlavně ve SPEAK... *3* *15*
  • miss.ady

Re: Zathura

Zathuru:vesmírné dobrodružství mám doma :-) *14*
  • miss.ady

Fan stránky

Pokud byste se chtěli dozvédět co jevíc o této ladé herečce koukněte na český web kristen-stewart.er.cz
  • kikines

Zathura

Dívejte se Kristen Stewart hraje ve filmu Zathura a to bude na Markíze v neděli 16:30 nebo nějakou takovou dobu, takže dívejte se *13* *13*
  • *UUha*

aj ja dufam ze spolu chodia vazne by boli zlatucky *4* ale nechodi kirsten s tim michaelom??..dufam ze nie..Rob je lepsi *3* uzasny je celyy tesim sa uz na New Moon *4*
  • kikines

Love

Já si myslím, že to spolu táhnou, protože ty fotky atd. i videa už na MTW šlo poznat, že to měli domluvené .Jinak by se tomu Rob asi moc nesmál, ne ? *7*
  • aluska33

konečně splu

Tak už je to venku,už jsou konečně spolu!!!!!Píše se to všude na google a tak rúzně!!!Doufám že se brzy budou pěkný fotečky tohoto krásného páru!!!Robik jí pozval k sobě do NY tak snad jim to brzy výjde!!
  • kikines

Re: Re: Wow !!

Ona je prostě hvězda !Vsadém se, že až budou všechny díly ságy Stmívání tak bude oblíbenější než Vanessa Hudgens a Miley Cyrus *1*
  • Re: Re: Re: Re: vlasy!

nápodobně *9*
  • miss_cullen

Re: Wow !!

jj, a v TOP osobnostech je na 6. !
  • avrilka.14

Re: Wow !!

jj taky sem koukala *14* nejvííc super

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit