Přejít na výpis diskuzí

Kristen Stewart

OSOBNOST 31.12.2006 
2141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kikines

Wow !!

Kristen stoupla z sedmého místa ve zpěvačkách na páté místo supper *1* *1* *1*
  • avrilka.14

Re: možná trochu přeceňovaná...

je sice fakt,že nechod nijak obzvlášt oblíkaná,ale rozhodně jí to slušíí...a řekla bych,že krásná je a to MOC *14*
  • darkdragonfly

možná trochu přeceňovaná...

kirsten je mi simpatická, akorát nechápu proč se oblíká pořád jako bezdéčko? A jak říkám je simpatická, ale neřekla bych o ní rozhodně že je krásná...Taková trošku protlačená hvězdička. (omlouvám s všem, jejím fandům, pouze můj názor *1* )
  • kikines

Je nej

A taky chci napsat, že je nej,protože ona nej je já ji lowuju *14* ne, že bych byla lesba
  • kikines

jn

Celkem jí to, ale sluší,ale zase nevím jak budou natáčet, páč oni v Zatmění potřebou dlouhý vlasy nebo snad ne ?
  • Re: Re: Re: vlasy!

Už dotočila New Moon,ten účes je k jejímu dalšímu filmu Runways....
  • bellinka

Re: Re: Re: Re: vlasy!

no tak to jo ja uplne nejvic si delam vlasy podle ni'..protze ty se mi na ni lbi ze vseho prvni a ona si je ostriha? *7* to neni fer kdo etd bude muj vlasovej vzor? *1* *9*
  • lidus5

Re: Re: Re: vlasy!

*15* *15* *15* Jn, jsme blázni... *1* No já mám do její délky ještě daleko,ale dýlku vpředu už skoro mám *1* Plánuju si to dát ještě víc na tmavo... No, ale nevím jak to dopadne, asi mi to nebude pasovat jako Kristen ten střih *1*
  • kikines

Re: Re: Re: vlasy!

Já si taky chci nechat ty vlasy jako Kristen, ale mám blond *16*
  • Re: Re: vlasy!

hej to je sranda,ja taky!...mam vlasy trochu kratsi nez mela ona.puvodne sem mela v planu,ze si necham udelam mikado,jenze pak sem si rikala,jaky ma krasny dlouhy vlasy kristen,tak sem si to nakonec nenechala udelat xD...rikala sem si,ze sem blazen,kdyz to delam podle ni,ale ted mam radost,kdyz vidim,ze nejsem jedina *15*
  • lidus5

Re: vlasy!

Tak já myslím, že Nový měsíc je už dotočený... jinak by ani nemohla se stříhat, ne? Ale jako nechápu to, já si to ted nechávám dorůst podle ní *15* *15* a ona se ostříhá... tss *1*
  • vlasy!

WOW...ty vlasy me dost prekvapily,ja myslim ze mela hezky dlouhy,zavidela sem ji je :)...a kdyz ted nataci new moon,to jako nebude vadit???jsem zmatena *9* *9* *9*
  • zuza-nyje

blog

Hoj hoj hoj chtěla jsem říct všem fandům twilight sagy at se mrknou na blog www.twilight-saga-lol.blog.cz je fakt božííí...neni můj aby jste si nemysleli že si tam chci přitáhnout lidi to ne ale prostě je fakt dobrej...
  • Re: Re: myspace

je to její jméno kristen_stewart1990 ??? prosim odpovezte nekdoooo
  • Re: Re: myspace

opravdu???????!!prosim prosim dej nam ho vsem...plossssiiiiiiimmmmm ploosiiiiiiiimmmmm to by byla bombicka!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I LOVE KRISTEN SO MUCH!!!!
  • kikines

JN

Prosím hlasujte všichni co máte rádi Kristen pro Stmívání Nový měsíc, Zatmění a Roberta Pattinsona potřebujeme přece hodně fanoušků, ne ? *3*
  • twilight111

OMG

Lidičkyyyyy normálně.....jen tak si procházím svoje zdroje mno a tam vidím článek s názvem.....kristen´s new hair!!! Tak hned kukám co to jest *1* mno a jo ... má ufiknuté vlasy kukněte na www.Christinefly.blog.cz pár foteček tam mám *1*
  • kikines

Re: happy birthday

jsi ta nej. nej .
  • kikines

Re: *!!!nej!!!*

JN to je .
  • kikines

Re: Prosím

teda prokletí domu slunečnic blbě jsem to napsala

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit