-
Všechno nejlepší Kristen *14*
-
Happy Birthday
Happy Birthday Kristen Stewart. Twilight saga is the best, you are the best. We love you and Twilight saga. ♥♥♥ *4* -
MTV Movie Awards 2011
dívali jste se na celý pořad MTV Movie Awards 2011?
Kde se na to můžu celé podívat? (na you tube to ještě není)
Díky:)
Kristen moc ti gratuluju :-* ;) -
-
Re: MTV Movie Awards 2011
Najdeš to na Ulozto.cz
-
-
Jsi nejlepší herecka a škoda že už nejsi s Robertem
Kdy jsem si tu zpravu dosvedela tak jsem se rozblecelá,že nejsi s Robertem -
;)
kristen je strašně sympatická a navíc velmi dobrá herečka, jedna z mých nejoblíbenejších. a jak by se řeklo anglicky, "grounded". podle mě má vyšlápnuto hodně vysoko a její dosavadní ilmy to jen dokazují. film speak jsem viděla. velmi dobrý.
http://kristen-stewart.b log.cz -
jj
na ni nikdo nema --- neni jako paris hilton -
HROZNE SE MY LIBI JAK HRAJE VE STMIVANI TO JE UPLNE UZASNY A JAK MA TY CERVENY OCI .... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
ale JINAK JE I DOBRA VE VSECH FILMU *3* *3* *3* *3* -
-
Uff, já že jsem jediná koho uchvátily ty nádherné červené oči <3 *14*
-
-
ahoj bello ja tě mam rad ahoj lasko *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Prostě rok už to nevydržím.. Byla sem na premiéře ve středu o půlnoci a pak ještě 3x za sebou.. Doufám že 2 část dají dřív :/ :) herci a všichni ostatní kdo se na filmu podělili mají DVD už doma ... a nás nechají trpět *13* *13* *13* Už to prostě nevydržím,a myslím že nejsem sama *4* *4* *4* *3* *3* *3* Sem *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Nejsi taky to nevydržim!!!!!Já se snad zbláznim!!!!!! *9* *9* *9*
-
-
Já jsem úpně zešílela!!! Všechny díly už jsem viděla asi 150x!!!Je to normální nebo to dělá jenom mě??? *14* *14* *14* *4* *4* *4*
-
-
Je to normální věř mi *4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *3*
-
nejsi v tom sama.cele roky jsem rikala ze na to koukat nebudu ze je to blbost o lasce atd.Nedavno davali v TV prvni dil a tak me to vzalo az jsem si musela sehnat dalsi dil a dalsi dil.Je to strasne chytlave a po pravde jsem se na to ani divat nemela.Neustale nad tim filmem premejslim a zavidim jim tu jejich lasku ( i kdyz to je jen film).Rekla jsem si ze az bude posledni dil natocen a bude v DVD tak sednu k TV a od zacatku se juknu na vsechni epizody posobe.
-
A ještě čtu podruhé knížky!!! *16* *14* *4* *3* *15*
-
-
-
-
kristen je skvela a nejhezci je v tričku a teniskach moooc ji to tak slusi xD *1*
-
-
ano přesně její styl je dokonalý !!
-