-
Kdo viděl všechny díly Twilight ságy ať dá Like
Kdo chce aby spolu Kristen a Robert žili šťastně až do smrti ať sem napíše "Já chci"
A kdo viděl alespoň jeden díl Twilight ságy a ví kdo je to Alice ať to sem nápíše
Já dávám like a a jeden za sebe takže 2 -
-
já chci!:)
-
ja chci . Alice je sestra Edwarda , která vidí co se stane v budoucnosti a videla jsem vsechny dily a taky je mam doma vsech 5 dilu dava like *14* *4*
-
-
ahoj kristen mam te mooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooc rada a jak se mas doufam ze se mas dobře ještě napisu tak cauky
-
Cutlass
Cutlass 2007 i s cz titulkama ke stažení na ulozto.cz, doporučuju napsat do vyhledávače....Kristen Cutlass, nebo....Dakota Cutlass, zazipoval jsem to, ta druhá verze, co tam je, je holé video, v horší kvalitě a bez titulků. *14* -
kristen si ta nejkrasnejsi herecka si muj vzor *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miwuju tě
-
-
Sáro ty jsi snad lesbička ? !
-
-
-
videa
urcite sledujete nekdy videa na youtube co jiny -predevsim holky-delaj nekdy se to vyvede nekdy mi to prijde az moc provokativni na kristen ktera,nevim styl je jiny ;)
jestli byste nekdy nasli fakt neco peknyho,napiste,me totiz nebavi furt klikat k ni na videa pac nevim,ale osobnosti.cz se mi dost pomalu nacitaj kvuli tomu ze by se mel server uz rozsirit pamet,mno tak dejte vedet jestli jste me vubec pochopili ;D -
super už jsem se bála že jsem jedna z mála které je přes 20 a líbí se ji twilight *3* mám dceru a tento film shlíží každý den se mnou *15* teda skoro každý *3* chtěla bych taky někdy potkat svého Edwarda *14*
-
Sorry trochu jsem to o Kristen přehnala*9**9**9*já se na ni jen zlobím protože zničila tak krásný vztah mezi ní a Robem*10*
-
Narozky:)
Táák přeji vše nejky a mnoho úspěchů při natáčení Rozbřesku a hlavně s Robem! -
K zatmění a všemu kolem
Zatmění je uplně nejlepší ze všech zatím natočených dílů (jinak se mi nejvíce líbí 4 díl, Rozbřesk). V Eclipse je vtip, akce, Láska. Jinak nikd yjsme moc Jacoba nemusela, vždycky jsme o hodně upřednostňovala Edwarda, ale v Eclipse mě upln dostal! Byl tam boží. A to samý Edward. Tyhle 2 fakt uplně žerůů. Ale zdálo se mi, že Kristen celkem stloustla a byla opuchlá. V Novém měsíci jí to slušelo o hodně víc. Zato Rosali (Niki Reed) tam vypadala moc hezky, hodně jí to tam slušelo. O hodně více, než Kristen. Ale na Edwarda (Pattinson) a Jacoba (Lautner) nikdo nemá. Eclipse mě tak dostalo, že se na to chystám ještě jednou. Bomba, jinak bych to nepopsala, hodně doporučuju všem, kteří na tom ještě nebyli. A ty hlopé kritiky, které sem píšou lidé, kteří ani nečetli knihu a nepochopili do teďka o čem celá Twilight saga je, si své názory mohou strčit víte kam. Takže zatím pa. -
-
Re: K zatmění a všemu kolem
me se v tomhle filmu libil predevsim Jasper....aaaaaah<3 moc penej tam byl,mozna vlasama,nevim cim to bylo a mas pravdu Kristen tam byla taková,mno divná,možná tou parukou....:/kdo ví....
ale přišlo mi že se v tomhle díle nedělo jen o Kristen(v jinym slova smyslu) mno ale stejne uzasnej dil:) -
Re: K zatmění a všemu kolem
jsem uplně stejného názoru :)
-
-
Kristen a Robert k sobě patří jako máslo na chleba (nebo něco takového) no a co že o nich píší nesmysly jsou to slušně hnusáci *16* *10* kteří neříkají pravdu samí lži *9* doufám že se mnou souhlasíte protože si myslí že se k sobě hodí a sluší jim to spolu *3*