-
Happy birthay
Vše nej Kristen...Si good herečka *3* -
Robert je asi dost hodnej, když se k ní vrátil. Já neříkám že je Kristen zlá,pyšná atd. Nevím jestli to opravdu udělat chtěla, anebo jestli to byl omylný čin.Rob je hodnej že jí odpustil. Ve Twilight byli vážně sladcí a tak doufám že jim to spolu vydrži.. *3* *14* *4*
-
Skvělá profilovka :-) Moooc jí to tam sluší *3*
-
Opravdu si nemyslím, že je omluva v jejím případě potupná. Mám ji ráda a to, že se dokázala veřejně onmluvit jí jenom dáva k dodru a vyvrací klepy že je necharaktení. Naopak si myslínm, že kdyby se neomluvila a dělala jakože nic, to by bylo pro ní potupné. Ano chybu udělat může každý, ale málo kdo se dokáže omluvit upřímně. Snad ta jají upřímná byla, a já věřím že ano. Stojím si za názorem, že Robert je v tomto sporu víc ponížený už jen z důvodu, že si to sám nevybral. Ano možná ztratí pár fanoušků, ale to ovšem nebyli fanoušci o které stát. A že někde něco píšou jako, že to je zaručeně pravda? Kdo ví ....
-
-
Ano, taky ji mám velice ráda. Byla jsem nadšená, že se dali dohromady. Udělala tu největší chybu jakou mohla, ale myslím si, že to byl jen úlet. Samozřejmě, že teď je to pro všechny moc těžké. ALE CO NAPROSTO NECHÁPU JE, ŽE VŠUDE SE PÍŠE, ŽE STEWARTOVÁ ZPŮSOBILA ROZVOD TOHO REŽISÉRA. PODLE MÉHO NA VŠECHNO MUSEJÍ BÝT DVA, TAK PROČ PROBOHA NIKDE NEPÍŠOU, ŽE TO TAKÉ BYLA CHYBA TOHO REŽISÉRA????? NECHÁPU!!!!
Veřejně se omluvila, evidentně jí je to velice líto, mrzí jí to. Podle mého by si druhou šanci zasloužila!!!!!!
Jestli ji Rob miluje a ona jeho, tak si to musí přeci vysvětlit. Dobře poštěkaj se třeba jako psi, pobrečí si, ale tím si aspoň Kristen uvědomí, co udělala a Rob třeba, že se přes to mohou přenést. Ale musí o tom mluvit a ne spolu nekomunikovat.
PROBOHA, AŤ DOSTANOU ROZUM A VRÁTÍ SE K SOBĚ. VŽDYŤ ONI K SOBĚ PATŘÍ!!! -
njn zase tisku se něco řekne a desekrát to proti němu obratí...rob si to sam nevybral ale sice ztratil lasku ale to ona taky a ona bude ted terčem všeho možnyho a co se týče filmu buhví...on o oblíbenost nepřišel ..ale to by sme se tu mohly dohadovat navěky prostě mame kazda jiny nazor ...:-)
-
-
Kristen je úžasná miluju jí!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3*
-
happy birthday *14* *14* *1* *1* *1* *2* *2* *2*
-
zpatky
Cau holkyyyyy
jsem z pet v cele sve nekrase *15* *15* Mno asi to tu moc dneska nerozjedu *15* *15* ale tak aspon jsem pozdravila zejo=D *15* *15* To je zaklad *15* A hlavne hlaste novinky porsiim ohledne naramkuu! *15* *15* Chci si ho tayk obednat ale cekam co se z toho vyklube! *15* Predem diky!...A pisteeeee *15* -
Všechno nejlepší Kristen
-
proč si tu nadáváte. tady mají být komenntáře ke kristen. *16*
-
narozky
Všecko nejlepší Kris :)*